Petter valgte seg Lisa Marie

VALGTE SEG LISA MARIE: Petter Carlsen fra Alta valgte seg Lisa Marie Skoglund fra Tromsø som duettpartner på konsert på Driv. Du hører dem 10. oktober.

VALGTE SEG LISA MARIE: Petter Carlsen fra Alta valgte seg Lisa Marie Skoglund fra Tromsø som duettpartner på konsert på Driv. Du hører dem 10. oktober. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Lisa Marie Skoglunds stemme og stil gjorde utslaget. Nå synger hun duett med Petter Carlsen på hans konsert i Tromsø.

DEL

Da altaværingen Petter Carlsen slapp sitt tredje album, Sirens, ønska han seg også en duettpartner på låten «The Sound of You and Me» til konserten på Driv førstkommende fredag.

En av dem som leste nordlysartikkelen var låtskriver, sanger og musiker Lisa Marie Skoglund (22) fra Tromsø.

Treffer sterkt

– Jeg visste jo hvem han var fra før av. Jeg gikk på videregående da han kom med sitt første album. Jeg har alltid likt han som musiker, så da var det artig å få sjansen til å synge duett, sier Skoglund på telefon fra Oslo der hun fant sitt nåværende femmannsorkester.

– Kan du beskrive låten?

– Den har så fin symmetri, det er ei veldig fin skildring av sårhet og savn som treffer sterkt uten å bli banalt, sier Lisa Marie Skoglund, som fikk vite i forrige uke at hun var den utvalgte.

– Da ble jeg veldig glad! Nå har låten gått inn i øvingsmodus.

Carlsen ønska seg et lydklipp eller en video av sin potensielle duettpartner. Skoglund sendte et videoopptak der hun framfører låten sin «Den Siste Poet» i Kulturkirka Jakob i Oslo.

Tydelig stemme og stil

– Det kom inn en håndfull bidrag, fem-seks, og alle var veldige fine.

– Hvorfor ble det Lisa Marie?

– Jeg føler at hun har en sånn tydelig stemme og stil, og jeg likte veldig godt den framførelsen hun sendte av låten sin. Og så er det kult å jobbe med noen som vil gå den veien og holde på med musikk, sier Carlsen, som ønsker å gi litt inspirasjon og motivasjon til et ungt og fremadstormende talent.

God kandidat

– Sånn sett var hun en veldig god kandidat, sier Carlsen. Også han på telefon.

– Vi er på vei til Belgia og kjører nå fra Nederland for å spille i Gent i kveld.

– Rekker du og Lisa Marie å øve noe?

– Det blir først på lydsjekken. Det blir litt spennende, men det blir kult!

Artikkeltags