Gå til sidens hovedinnhold

Her er NOSOs nye kommunikasjonssjef

Artikkelen er over 4 år gammel

Lasse Jangås tar overgang fra Nordlys til Nordnorsk opera og symfoniorkester.

Nordlys' samfunnsredaktør Lasse Jangås skifter beite. Etter 25 år i Nordlys skal Jangås nå over i jobben som kommunikasjonssjef for Nordnorsk opera og symfoniorkester.

- Jeg føler at jeg har jobbet med kommunikasjon i 25 år i Nordlys. Jeg har jobbet med folk lokalt, regionalt og nasjonalt. Når jeg nå fikk sjansen til å gjøre det samme med NOSO, så kunne jeg ikke la den gå fra meg, sier Jangås.

- NOSO er Nord-Norges største kulturinstitusjon, er preget av svært høy kvalitet både kunstnerisk og organisatorisk, og en veldig spennende og veldrevet arbeidsplass. På få år har man klart å etablere en stor og viktig aktør på kunstfeltet. NOSO har et godt renomme og nyter stor respekt både lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

- Hvordan blir det å jobbe på «den andre siden»?

- På noen områder ikke så stor forskjell, på andre selvfølgelig litt annerledes. Det blir en litt annen måte å jobbe på, men det er fremdeles kommunikasjon, og jeg får fortsatt jobbe med dyktige folk jeg har stor respekt for. Jeg gleder meg veldig til å begynne der.

- Fantastisk sjanse

- Hvordan er det å forlate Nordlys etter et kvart århundre?

- Jeg har hatt 25 veldig gode år i Nordlys. Men når det dukket opp en slik fantastisk sjanse, så følte jeg tidspunktet var perfekt til å ta dette steget.

NOSO-direktør Tor Lægreid er svært fornøyd med å ha fått Jangås med på laget.

- Med sin brede erfaring fra kommunikasjons - og kulturfeltet mener vi at Lasse Jangås har svært gode forutsetninger for bidra til en videre positiv utvikling av Nordnorsk Opera og Symfoniorkester AS, sier Lægreid.

Jangås begynner i den nye stillingen i midten av august.

Ny økonomisjef

Frank Robertsen er ansatt som ny økonomi og administrasjonssjef i NOSO, han har det siste året vikariert i samme stilling. Før dette var han ansatt i Avinor.

- Vi er svært tilfreds med å kunne tilby Frank Robertsen stillingen. Samtidig benytter vi anledningen til å takke tidligere økonomi- og administrasjonssjef Stig Jensen for stor innsats og viktige bidrag i selskapets oppbyggingsfase, sier Lægreid.

Robertsen begynner umiddelbart.

Kommentarer til denne saken