Årets UNN-revy får deg både til å hikste av latter og til å applaudere hemningsløst. For her triller humorpillene over scenen på rekke og rad. Revyen inneholder det meste av hva en god revy skal ha i seg. Bitende ironi, gode poenger i gode tekster, glitrende spill, humør og ikke minst spilleglede.

Dersom man hadde brukt finhøvelen en gang til, og fliset ut litt til, ville revyen ha vært helt perfekt.

For her ablegøyer man med både Vår Herre der oppe og han på UNN. Med nonner og munker og med ordfører Hermann i en fenomenal god sketsj om Tromsdalen sykehjem. I den sitter teksten som et skudd og spillet er helt på topp. En skikkelig innertier.

Men det er mye mer som må nevnes. «Øksekutt» der både direktør Knut Schrøder og revygruppa har komponert teksten er aldeles strålende. Og «Doktor A. Lien» en er praktfull parodi over enkelte leger. «Klinikk Extrem», er nesten ekstrem godt, både spilt og teknisk arrangert.

I revyen er det både monologer og solosang. Men først og fremst er det samspillet aktørene imellom, og med scenearbeiderne og musikken som løfter denne revyen – den 15. i rekken – et hakk over de fleste andre jeg har sett.

Det er å håpe at kuttene på UNN ikke vil ramme Pingvinrevyen. Om så likevel skulle skje, kan jo noen av årets aktører gå til revyscenen. Så gode er de nemlig.