Terningkast 5: Imponerende slippfest

Foto:

Artikkelen er over 8 år gammel

Violet Road spilte opp til allsang og «Kåfjord-rumba» på releasekonserten.

DEL

Fire tullinger fra Kåfjord og én tulling fra Andøya. Det er Violets Road beskrivelse av seg selv fra den provisoriske scenen i Macks tomgodslager. Fire superdyktige musikere og én fantastisk vokalist er min.

Bandet spilte opp til både allsang og «Kåfjord-rumba», og sørget for en riktig så morsom aften - til tross for en småkjedelig, kort periode i midten av lørdagens releasekonsert.

Rundberg-brødrene Håkon, Hogne, Halvard og Herman leverer de musikalske kompene med store glis på sitt eksentriske vis, mens vokalist Kjetil Holmstad-Solberg nok en gang imponerer med sin herlige stemme. Og han ser virkelig ikke ut til å slite nevneverdig med å nå alle kriker og kroker av det musikalske spekteret. Om det er nødvendig for lydbildet å ha så mange flere musikere enn dét på scenen kan imidlertid diskuteres. På et tidspunkt står det nemlig elleve (!) musikere (og to dansere!) på scenen, men er det slippfest - ja, så er det vel slippfest. Fest ble det! Fram til en kul og tung versjon av «Dead Man Walking» holder Violet Road det utadvente, herlige trøkket som beviser at de har det lille ekstra. Etter det synker stemningen noe grunnet et par melankolske, rolige låter, men bandet får kjapt tilbake publikums gunst med en rå versjon av «Shy Moon». Det beviser at Violet Road har mest appell når de gir alt og spiller sine radiovennlige poplåter. Det er rett og slett fornøyelig å se på de fem store glisene på scenen.

Og apropos radiovennlige poplåter: Når bandet drar i gang P1-favoritten ”Can You Hear The Morning Singing”, toppet av en fantastisk oppvisning i slaphand-bass av Hogne Rundberg, eksploderer publikum, og 1150 mennesker er skjønt enige om at det hele har vært ganske så fornøyelig.

Det er rett og slett fornøyelig å se på de fem store glisene på scenen.

Artikkeltags