Hun er ansatt i ny sjefsstilling på Hålogaland Teater

NY JOBB: Anika Mackenroth (41) er ansatt som markeds- og informasjonssjef på Hålogaland Teater.

NY JOBB: Anika Mackenroth (41) er ansatt som markeds- og informasjonssjef på Hålogaland Teater. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Anika Mackenroth (41) fikk jobben som markeds- og informasjonssjef i konkurranse med 33 andre søkere.

DEL

Tromsø-bosatte Anita Mackenroth kommer fra stillingen som seniorrådgiver ved Det helsevitenskapelige fakultet ved Universitetet i Tromsø (UiT), der hun de siste årene har jobbet med kommunikasjon, PR og marked.

Tilbake til kulturen

Hun har tidligere vært markeds- og informasjonsansvarlig Nordnorsk opera og symfoniorkester (NOSO) og daglig leder i Opera Nord. Nå går hun altså tilbake til kulturfeltet i stillingen som markeds- og informasjonssjef på Hålogaland Teater.

- Jeg jobbet som markeds- og informasjonskonsulent på teatret for mange år siden og er veldig glad for å få muligheten til å komme tilbake. Det skal bli en glede å få jobbe med denne gjengen igjen. Det er utrolig profesjonelle og dedikerte folk, sier hun i en pressemelding fra HT onsdag.

- Jeg har alltid hatt stor glede av kunst og kultur selv, og jeg elsker å bli utfordret, underholdt og berørt av kunsten. Det gir mening for meg å åpne opp denne verdenen for enda flere, både for vante teatergjengere og nye målgrupper, sier Mackenroth videre.

Fornøyd HT-direktør

HT-direktør Beate Stang Aas sier at de er fornøyde med ansettelsen.

- Anikas bakgrunn og faglige kompetanse er viktig for oss, og vil ha stor verdi for teatret. Vi gleder oss til å få henne med på laget, og ønsker henne hjertelig velkommen, sier Aas.

Artikkeltags