EDM-duoen med på en av Dagnys største hits. Nå er de klare for vinterfestival i Tromsø

NORSK ELEKTRONIKA-DUO: Seeb er en av headlinerne på Winterland Festival i Tromsø februar neste år.

NORSK ELEKTRONIKA-DUO: Seeb er en av headlinerne på Winterland Festival i Tromsø februar neste år. Foto:

Seeb kommer til Winterland Festival i februar neste år.

DEL

Det er allerede klart at amerikanske Cheat Codes og norske Broiler kommer på festivalen. Nå er det klart at også den norske EDM-duoen Seeb skal spille på Winterland Festival. Festivalen går av stabelen i Fløyahallen fra 22.- 23. februar.

Stian Johansen i Winterland Festival beskriver Seeb som streaming-favoritter. Den norske produsentduoen Seeb har nemlig over ti millioner månedlige lyttere, ifølge Johansen.

– Seeb har for alvor tatt steget fra bakmenn til artister. Duoen har helt utrolige streamingtall, og det er ikke uten grunn. Deres sound treffer rett i dansenerven og det er utrolig fengende musikk, sier Johansen i en pressemelding.

Hit med Dagny

Seeb startet opp i 2015, og har siden da laget en rekke offisielle remikser for flere av verdens største artister, som Coldplay og Taylor Swift. Seebs miks av hiten «I took a pill in Ibiza»#8221; av Mike Posner er deres mest avspilte til nå. Låten har over én milliard avspillinger på Spotify alene.

Seeb har også samarbeidet med Tromsøs popdronning Dagny på en av hennes største hiter, nemlig «Drink about». Den ble nylig nominert til årets låt under P3-Gull utdelinga.

– Dette blir gøy! Det er alltid fint å kunne presentere headlinere av internasjonalt format til festivalene våre. Når de i tillegg er norske er det ekstra stas, sier Johansen.

Det er Rakettnatt som står bak Winterland Festival, som arrangeres for andre gang neste år.

Artikkeltags