Gå til sidens hovedinnhold

Dette er Team Steinar Albrigtsen

Artikkelen er over 9 år gammel

Team Steinar er klar for «Det store korslaget».

- Jeg sov dårlig natta i forveien, og var nok temmelig nervøs, forklarer hammerfestjenta, Sølvi Tollefsen Eines (18), til Finnmark Dagblad.

Hun er ei av de 20 som skal representere hjembyen under «Det store korslaget» i høst.Koret ledes av tromsømusikeren Steinar Albrigtsen som er født i Hammerfest.

Hammerfestjenta framførte to låter og hadde ingen god følelse da hun kom fra auditionrommet.

- Det var mye jeg tenkte kunne vært gjort bedre, men så gikk det nå visst bra likevel, forteller jenta som allerede er kjent i bybildet for sin deltakelse i blant annet Fjordarevyen og oppsettingen av «Reisen til julestjernen».

Nå ser hun fram til den spennende tiden framover.

- Jeg kan ikke slutte å forestille meg hvordan det kommer til å bli, sier Sølvi.

Tollefsen Eines stilte alene til audition, men forteller at det var flere kjentfolk som kom med.

Hun er valgt ut som sopran sammens med Ailin Claussen, Gøril Nilsen, Helene Silvia Moen, Karoline Andersen og Viktoria Røberg. Som alter stiller Annelise Steinbakk, Camilla Ostad, Ingrid Flatøy, Lise Pedersen, Monica Olsen, Nancy Rydheim og Trine Pedersen.

Tenorer er Geir Arne «Geggen» Mauno, Gjermund Johansen, Ken Are Johnsen, Lars Rune «Rebbe» Rebbestad, Martin Heggem Wiik og Simen Schjølberg Jensen.

Til slutt, som alene bass, Jan Ekeland.

«Det store korslaget» har premiere på TV2 lørdag 24. november. Og lagleder, Steinar Albrigtsen, har tidligere uttalt at han håper på full støtte fra finnmarkingene.