Kan ikke lastes for stengte garderober

Nestleder i Krokelvdalen IL, Johanne Størkersen, opplyser at det er Tromsø kommune som har ansvaret for å låse opp Krokenhallen når A-laget til klubben spiller kamper.

Nestleder i Krokelvdalen IL, Johanne Størkersen, opplyser at det er Tromsø kommune som har ansvaret for å låse opp Krokenhallen når A-laget til klubben spiller kamper.

Artikkelen er over 5 år gammel

Har ikke ansvaret for garderobene.

DEL
 

På bloggen til omt.nordlys.no kommer det fram at fotballdommer Jonny Nilsen var skuffet over at han møte stengte dører i Krokenhallen da han skulle dømme oppgjøret mellom Krokelvdalen og Kvaløya i forrige uke. Både dommeren og Kvaløya måtte vente i 15-20 minutter før dørene ble låst opp.

- Da vårt nye garderobeanlegg ikke er helt på plass ennå, må vi leie garderober av Tromsø kommune i Krokenhallen. Dette gjøres ved at ønsket åpningstid i hallen bestilles i forkant pr. mail til Tromsø kommune, noe som også var gjort i dette tilfellet allerede den 18.8. hvor vi også fikk bekreftelse på mail, sier nestleder i Krokelvdalen IL, Johanne Størkersen.

Hun beklager at dørene var låst, men opplyser at Krokelvdalen ikke kan lastes for det.

- At dørene var låst da motstanderlag og dommer kom til hallen, er dessverre utenfor vår styring da dette er tidslåser som fjernstyres etter klokkeslett, og skulle åpnes en time før kamp, fortsetter Størkersen.

Hun påpeker at klubben ringte vakttelefon til kommunen da de ble oppmerksom på at hallen ikke var åpen som avtalt.

- 15 minutter etterpå ble det låst opp. Slik negativ omtale kan få konsekvenser for oss som klubb både med tanke på sponsorer, og ikke minst vårt omdømme som klubb, sier Størkelsen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken