Vi starter sportshelga med 5.-divisjonskampen mellom Valhall og Ringvassøy klokken 19.15 fredag.

Valhall ligger i hælene på Fløya 2 og Kvaløya i opprykksstriden i divisjonen, og tre poeng vil være viktig i kveld.

Lørdag viser vi to viktige oppgjør med lokale lag i 3.-divisjon:

Skarp møter Melbo i Tromsø klokken 14.00. Begge lag trenger flere poeng for å holde nedrykksstreken på avstand.

Serieleder FK Senja tar i mot serietoer Junkeren i Islandsbotn klokken 17.15 i en skikkelig toppkamp. Vinneren her vil toppe tabellen etter kampen!

Lørdag viser vi også 4.-divisjonskampen for menn mellom Ishavsbyen og Salangen klokken 14.00. Igjen to lag som begge trenger poeng i den jevne bunnstriden i kretsserien.

Lørdag kveld er det duket for en helt annen godbit:

Nordreisa-kvinnen Kristin Vollstad går da VM-tittelkamp i kickboksing i Elverum. Hun møter ungarske Renata Rakoczi, etter programmet klokken 19.35, men arrangøren tar høyde for at kampen kan gå noe tidligere.

Stevnet og denne kampen ser du direkte her.

Søndag fortsetter programmet med flere lokale lag i 3.-divisjon:

Skjervøy i poengnød tar i mot Harstad IL til en hjemmekamp som de blåhvite helst bør vinne for å starte klatringen mot trygg plass. Kampstart er søndag klokken 14.00. Se kampen her.

Klokken 15.00 starter hjemmekampen til Finnsnes mot Grei.

Og 15.45 er det bortekamp for Fløya mot Frigg i Oslo. Grønntrøyene vil jakte en seier som vil gi dem ny fart i opprykkskampen etter hjemmetapet mot FK Senja sist.

Et annet lag som jager opprykk er TUILs kvinner i 2.-divisjon. De møter Polarstjernen klokken 17.00 på TUIL Arena. Den kampen ser du her.