Tromsø-ordføreren i Vadsø for å bli kjent: - Nå får Røymo oppleve at det bare tar en drøy time å fly

I VADSØ: Tromsø-ordfører Kristin Røymo landet for litt siden i Vadsø. Der skal hun besøke kollega Hans-Jacob Bønå og bli bedre kjent med fylkeshovedstaden i Finnmark.

I VADSØ: Tromsø-ordfører Kristin Røymo landet for litt siden i Vadsø. Der skal hun besøke kollega Hans-Jacob Bønå og bli bedre kjent med fylkeshovedstaden i Finnmark. Foto:

Tromsø-ordfører Kristin Røymo (Ap) har invitert seg selv til Vadsø for å bli kjent. Kollega Hans-Jacob Bønå (H) har selvsagt ønsket henne velkommen.

DEL

Klokka 13 onsdag møttes de to ordførerne på rådhuset i Vadsø. Ifølge Bønå er det et møte for å bli kjent.

– Røymo ba om et uformelt bli kjent-møte. Det synes vi er veldig bra ettersom vi ikke kjenner hverandre fra før. Vi vil benytte anledningen til å vise at Vadsø ikke er så avsides som enkelte i Troms påstår. Videre skal vi tilbakevise at det er vanskelig å rekruttere fagfolk til Vadsø, sier Bønå til iFinnmark.

Han har merket seg at Kristin Røymo mener at hovedsetet for den nye fylkeskommunen må være i Tromsø. Blant annet fordi Vadsø er for langt unna det meste av befolkningen i Troms.

– Nå får Røymo oppleve at det tar bare en drøy time å fly til Vadsø. Vi skal blant annet ta henne med til Sykehusinnkjøp. Der vil hun til fulle se at det ikke er vanskelig å få fagfolk til Vadsø. Jeg tror hennes besøk her vil gi et litt annet virkelighetsbilde enn det hun i utgangspunktet har, sier Vadsø-ordfører Hans-Jacob Bønå.

Artikkeltags