iTromsø: O'Learys kan gå konkurs

Artikkelen er over 4 år gammel

Skal slite med etableringskostnader og leverandørgjeld, hevder lokalavis.

DEL

Ifølge iTromsø har høye etableringskostnader resultert i at sportsbaren O'Learys i Tromsø sentrum skal ha økonomisk problemer.

Avisen skriver at O'Learys skal ha penger utestående hos flere leverandører - blant andre VVS24, Trygg Vakt og renovasjonsselskapet Perpetuum.

Nordlys har tirsdag kveld forsøkt å få en kommentar fra Yngve Ness, daglig leder på O'Learys, uten hell. I en kort kommentar til iTromsø bekrefter han at etableringskostnadene har vært flere millioner kroner høyere enn først antatt.

Front Utvikling AS, som eier lokalene i Tromsø sentrum der O'Learys holder til, ønsker ikke å kommentere saken overfor avisen.

Sportsbaren åpnet dørene i desember i fjor - med tre etasjer, 50 tv-skjermer og 220 sitteplasser - i krysset mellom Storgata og Strandskillet.

- Det vil jo ikke bare bli sport heller. Vi satser også tungt på mat, og vil kunne by på en skikkelig amerikansk restaurantopplevelse, med burgere, kyllingvinger, sandwich, spareribs, salater og annet. Så det vi går for, er altså en totalopplevelse, sa Yngve Ness til Nordlys i forbindelse med åpningen.

Artikkeltags