Det er omtrent midt i uka, og da er det klart for en helt ny utgave av Nordlys' fotballpodkast JoMos Kosmos.

Martin Skaug, Jonas Høylo Fundingsrud og sportsleder Anders Mo Hanssen har denne gangen fått en gjest fysisk til stede i studio, og det er selveste Per-Jarle Heggelund – mannen som har kommentert over 700 kamper fra Serie A i Italia og et tresifret antall kamper i Premier League.

Stemmen fra Finnsnes er velkjent for de fleste, og her får den stemmen uttale seg om egne sterke TIL-minner, talentskammen til en av programlederne, Knut Borchs stekepannenever, spenstige kallenavn i fotballen og en bråte med andre ting.

Heggelunds kommentatorkollega og venn Simen Stamsø Møller, som ble hentet inn som TIL-spiss høsten 2010, snakker med de fire i studio i spalten «Hold linja».

Der forteller han litt om hvor surrealistisk han syntes det var å bli TIL-spiller, og det kommer mer enn én god historie om daværende TIL-trener Per-Mathias Høgmo.

Finn podkasten på nett

Podkasten JoMos Kosmos handler om lokalfotball generelt og TIL spesielt.

Ønsker du å høre tidligere episoder eller følge (og gjerne også like, dele og gi en vurdering av) JoMos Kosmos aldeles gratis, kan du enkelt følge disse linkene:

Twitter

Facebook

Soundcloud

Podkasten er tilgjengelig både på iTunes, i podkast-appen på Apple-enheter og i Spotify. Et søk på JoMos Kosmos der er svært enkelt.

Her er episode 49, med Per-Jarle Heggelund i studio og Simen Stamsø Møller på telefonen: