Hilsen fra kommentarfeltet

«JENSEMANN»: Hvem har en partileder som måtte ha øyekirurgi for å slippe å se velgerne i øynene, spør Nordlys-journalist Jørn Normann Pedersen (innfelt).	 Foto: Håkon Mosvold Larsen, NTB scanpix

«JENSEMANN»: Hvem har en partileder som måtte ha øyekirurgi for å slippe å se velgerne i øynene, spør Nordlys-journalist Jørn Normann Pedersen (innfelt). Foto: Håkon Mosvold Larsen, NTB scanpix

Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

Kommentar Norge er som kjent den siste sovjetstat. Ikke får vi drikke alkohol når vi vil, ikke får vi kjøre snøscooter når vi vil, og tror du ikke at «Jensemann» og kompani har bestemt at uskyldige, norske menn ikke skal få lov til å gi etter for et øyeblikks dårlig dømmekraft ved å kjøpe sex i fylla, uten å bli kriminalisert av rødgrønn feministlovgivning?

Til og med landslagstreneren i fotball er en prinsippridende gammelkommunist, mer opptatt av å selge Klassekampen utenfor Idrettshøgskolen og spille langballer, enn å ta Norge til Brasil i 2014.

Hvem har skylda? Hvem har iscenesatt det hele? Svaret bør være åpenbart: Hvilket parti ble stiftet i 1887 med ikke-vestlig innvandring og bompenger som sin fremste agenda? Hvem har en partileder som i juni 2013 måtte underlegge seg øyekirurgi for å slippe å se velgerne i øynene?

Jo, Det kongelige norske Arbeiderparti.

Stalins femårsplaner blekner sammenlignet med Jens’ livsprosjekt for å gjøre Norge til hele verdens sosialkontor. Festivaldass og suppekjøkken åpner landet vårt for tiggende sigøynere iført dyre gullklokker og nye joggesko, mens etniske nordmenn dør i sykehjemskø, afrikanske land har bedre veier enn oss og norske barn undervises i asbestbefengte klasserom, ofte sammen med barn fra – gud forby – Midtøsten. Det hele mens de blir hjernevasket av Lillebjørn Nilsens kulturmarxistiske hymne «Barn av regnbuen».

Selv ikke 17. mai er trygg grunn, for her viftes med det utenlandske flagg i så høy frekvens at enkelte nordmenn traumatiseres til det punkt at hele nasjonaldagen legges i ruiner. Vet du forresten hvorfor Tyskland tok Oslo så lett våren 1940? Jo, de smuglet tyske flagg inn i borgertoget på Karl Johan i de harde 30-årene.

Etter at Ap-laget på Marienlyst skiftet navn til NRK i 1933, og AKP (m-l) noen tiår senere ble omdøpt til Norsk Journalistlag, har pressen vært medskyldig i dette sviket. Kritikere knebles, kronikker refuseres og hadde det ikke vært for Fritt Ord, hadde menn med motstrøms mot aldri fått delta i det offentlige ordskiftet.

Det politisk korrekte diktaturet holdes i hevd via pressestøtte fra Ap-bastionen i kulturdepartementet, anført av en statsråd som ikke bare er muslim, men også skriver nynorsk, dette «språket» som ble oppfunnet av Ivar Aasen i 1848 for å ødelegge skolegangen for norske barn.

Selv i borgerlige Tromsø forsøker svikerne i byrådet å narre oss til å tro at vi faktisk skylder kommunens påståtte samiske befolkning noe som helst. Ikke at jeg er rasist, men det har aldri bodd en same i Tromsø før gammelstalinisten Blodrøde-Herman inviterte Mari Boine inn på Rådhuset i kjølvannet av at «Sámiid Ædnan» skyldte over landet som en kulturell syndeflod på 80-tallet.

Alt dette i verdens rikeste land. Noen må gå, aller helst alle. Hilsen kommentarfeltet hos en gjennomsnittlig norsk nettavis.

Etter at Ap-laget på Marienlyst skiftet navn til NRK i 1933, og AKP (m-l) noen tiår senere ble omdøpt til Norsk Journalistlag, har pressen vært medskyldig i dette sviket.

Artikkeltags