Mann i 20-årene alvorlig skadet etter knivstikking i Tromsø

Artikkelen er over 2 år gammel

Jevnaldrende mann siktet for hendelsen.

DEL

Én mann i 20-årene er alvorlig skadet etter en knivstikking i en enebolig nord på Tromsøya søndag morgen.

Politiet har pågrepet én person. Vedkommende er siktet for knivstikkingen.

Den siktede er også en mann i 20-årene, opplyser politiet. Politiet gjennomfører nå avhør av vitner til hendelsen. Det gjennomføres også åstedsundersøkelse på stedet.

Pressevakt ved Universitetssykehuset i Nord-Norge, Jan-Fredrik Frantzen, opplyser at de fikk inn en mann i 20-årene rundt klokka 07.00 søndag morgen.

- Tilstanden til mannen er alvorlig, men stabil. Han er utenfor livsfare, opplyser Frantzen.

Har beslaglagt kniv

Jourhavende politiadvokat ved Troms politidistrikt, Ronny Jørgensen, opplyser at det er gjort beslag i en kniv politiet mener er brukt i hendelsen.

- Vi har sikret tekniske spor på stedet. Det vi vet er at en person er påført skadet vi antar er påført med en kniv. Den skadde er på sykehuset og får nå behandling der, sier Jørgensen til Nordlys.

Politiet er foreløpig ikke kjent med at det er en relasjon mellom de to mennene. De befant seg begge i en enebolig på Tromsøya da hendelsen skjedde. Det har vært flere vitner til hendelsen.

- Vi jobber med å innhente vitneavhør nå, sier Jørgensen.

Ennå ikke avhørt

Han ønsker imidlertid ikke å si hvor mange som har vært på stedet. Politiet ønsker heller ikke å si noe mer om hva som har foranledet hendelsen.

- Det er litt for tidlig å si noe om hva som har foranledet hendelsen. Dette skjedde nå på morgenkvisten søndag. Vi vil vite mer når vi har kommet lenger i etterforskningen.

Den siktede er nå i politiets varetekt, men er foreløpig ikke avhørt av politiet. Han vil få utvnevnt en forsvarer søndag morgen.

- Det er foreløpig ingen mistanke om at det er noen andre som har vært involvert i noe straffbart, sier politiadvokaten.

Tips Oss
TLF 77610500 SMS/MMS 2470 kode NORDLYS Epost tips@nordlys.no

Artikkeltags