Tiltalt etter knivstikkingen på Peppes

PÅGREPET: Her blir 50-åringen pågrepet av politiet i Storgata etter knivstikkingen 1. november. Om en måned må han møte i retten.

PÅGREPET: Her blir 50-åringen pågrepet av politiet i Storgata etter knivstikkingen 1. november. Om en måned må han møte i retten. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Statsavokaten har nå tatt ut tiltale mot den 50 år gamle mannen som knivstakk en kvinne i halsen.

DEL

Mannen er tiltalt for grov kroppsskade, etter at han 1. november i fjor stakk en kvinnelig servitør i halsen. Han ble pågrepet kort tid senere, på et annet utested i Tromsø.

Kvinnen ble stukket med kniv flere ganger i halsen, øvre del av brystkassen og venstre underarm. Hun måtte sys med ti sting.

Den 50 år gamle mannen har vært varetektsfengslet etter at han ble pågrepet samme dag.

I fengslingskjennelsen fra romjulen heter det at 50-åringen var ruset den aktuelle dagen. På formiddagen ble han hanket inn av politiet etter at han skal ha forsøkt å ta en jakke fra garderoben på Prestvannet skole. Mannen ble dimittert samme kveld, før han altså kort tid etter gikk til angrep med kniv på Peppes Pizza i Tromsø sentrum.

«Det vises her særlig til at siktede har en lang historikk med lovovertredelser herunder voldsovertredelser begått under ruspåvirkning», heter det i fengslingskjennelsen.

Artikkeltags