Ble knivstukket, så reddet naboen henne

BEHANDLET: Kvinnen ble tatt med til sykehuset i Harstad og ble operert natt til tirsdag.

BEHANDLET: Kvinnen ble tatt med til sykehuset i Harstad og ble operert natt til tirsdag. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

Det var sent mandag kveld at en kvinne på 38 år ble knivstukket av en 37 år gammel mann i en leilighet på Stangnes i Harstad. Det var flere i nærheten som så kvinnen ligge blødende i snøen, men det var bare en person som tok seg fram til kvinnen og ga hjelp på stedet. Det var kvinnens nabo, og i følge politiet bidro denne personen til at kvinnen overlevde. Det sier politistasjonsjef Morten Hole ved Harstad politistasjon til Harstad Tidende, som først omtalte saken.

God innsats

- Det ble gjort en forbilledlig innsats av en beboer som jobbet med å stanse blødningen kvinnen hadde i halsregionen. Da kvinnen kom til sykehuset var blødningen i stor grad stoppet, noe som gjorde at det gikk så bra som det gjorde, sier han til Harstad Tidende.

Situasjonen var ikke under kontroll da personen grep inn og hjalp kvinnen. Mannen på 37 år har tilstått knivangrepet, men var på tidspunktet ikke pågrepet.

- Naboene fortjener derfor honnør og bør få vite at de var med på å berge liv mandag, sier Morten Hole.

Varetekstfengslet

Tirsdag ettermiddag ble den 37 år gamle mannen fra Tyrkia varetekstfengslet i fire uker. Han er siktet for å ha stykket sin venninne i halsregionen med kniv slik at hun fikk betydelige skader.

Den fornærmede kvinnen ligger på UNN Harstad, og ble operert natt til tirsdag.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken