Gå til sidens hovedinnhold

Kjørte i fjellveggen i tunnelen - så stakk sjåføren av. Nå ber politiet om tips fra vitner

En bil kjørte i tunnelveggen, bilen bak bremset mens en tredje bil kolliderte inn i bil nummer to. Deretter stakk føreren av den fremste bilen av.

Onsdag kveld meldte politiet på Twitter at det har vært et trafikkuhell i Tromsøysundtunnelen i T1. På Twitter skriver politiet at det er tre biler involvert.

– Det er i hvert fall to biler som har hatt et sammenstøt midt i tunnelen. Det er ikke meldt om personskade, sier operasjonsleder Roy Tore Meyer til Nordlys like etter klokken 18.30.

Rundt en time senere kan politiet opplyse om at det var tre biler involvert i uhellet, og at det skjedde da en bil fikk problemer.

– Det har vært et kjøretøy som hadde forlatt før politiets ankomst. Bilen hadde vært borti fjellveggen, og bakenforliggende bil har da bremset brått opp - og blitt påkjørt bakfra av en tredje bil, sier Meyer til Nordlys.

Deretter stakk føreren av den fremste bilen av. Politiet har opprettet sak og etterforsker videre for å finne sjåføren.

– Vi ønsker vitneopplysninger som kan si noe om kjøretøyet, så hvis det er noen som kan si noe om dette så ønsker vi at de tar kontakt med politiet. Vi er interessert i å få identifisert sjåføren og bilen, sier Meyer.

Kommentarer til denne saken