«Trampe» er funnet etter at bilen han sov i ble stjålet

LÅ I BILEN: Hunden Trampe sov i bilen som ble stjålet fra Mobekken i Mo i Rana tirsdag.

LÅ I BILEN: Hunden Trampe sov i bilen som ble stjålet fra Mobekken i Mo i Rana tirsdag. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

(Rana Blad): Onsdag ettermiddag kom gladnyheten til Majken og familien. Et par som var ute og gikk tur fant Trampe. Hunden ble funnet i buret sitt en plass på Gruben. Der har den trolig vært siden bil og hund forsvant.

Bilen ble også funnet, men på et helt annet sted.

– Nå er vi veldige glade, sier Søegaard til Rana Blad.

Leteaksjon

Dagen etter at Majken Rustand Søegaard meldte både familiens bil og hunden Trampe stjålet, er verken hund eller bil kommet til rette.

– Vi leter fortsatt etter begge, forteller Rustand Søegaard til Rana Blad onsdag ettermiddag.

– Bilen var observert på Gruben i går ettermiddag i 16-1700-tiden. Da på vei ned Fairbanksveien. Så vi har et lite håp om at både bil og hun fortsatt befinner seg på Mo, sier hun.

Tross massiv oppmerksomhet blant publikum og i sosiale media står familien fortsatt uten spor, men familien ønsker å takke alle som har bidratt gjennom å dele informasjonen og ved å lete.

– Det setter vi veldig stor pris på.

I sjokk

Søegaard forteller at hun var i sjokk etter at de tirsdag morgen oppdaget at familiens bil var blitt stjålet i løpet av natta.

Bilen, en grå Volkswagen Golf med registreringsnummer YA62221, sto parkert utenfor familiens hjem i Mobekken i Mo i Rana. I bilen lå finskstøveren Trampe og sov. Hunden, som familien passer for Majkens mor, lå i et bur i bilen.

– Jeg luftet Trampe rundt halv tolv-tiden på kvelden og plasserte han deretter tilbake i bilen igjen og satt vinduet litt på gløtt, forteller hun, og fortsetter:

– En nabo var ute på luftetur med sin hund i ettiden i natt, og da sto bilen fortsatt parkert utenfor huset. Det betyr at bilen og Trampe har forsvunnet en gang mellom klokken 0100 og 0800 i dag tidlig.

Anmeldt

Tyveriet er anmeldt til politiet, og familien har videre også rapportert dette inn til tollvesenet og andre etater. Majken har også opprettet et innlegg på Facebook som hittil har fått over 200 delinger.

– Bilen er det ikke så viktig med, men vi vil veldig gjerne ha Trampe tilbake igjen, forteller Majken, som ber Rana Blad om å formidle et håp om å spre informasjonen om tyveriet til publikum.

Det var en grå VW Golf, tilsvarende denne, med registeringsnummer YA62221 som ble stjålet fra Mobekken i natt.

Det var en grå VW Golf, tilsvarende denne, med registeringsnummer YA62221 som ble stjålet fra Mobekken i natt.

Familiens bil er ikke den eneste som har blitt stjålet fra Mo i Rana i løpet av siste døgn. Tirsdag morgen meldte politiet at en grå firmabil med Fagmøbler-logo var blitt stjålet.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken