Du kan vinne 2 millioner hver dag med dette spillet

Keno

Keno

Lotto-spillet som er bestefaren og bakgrunnen for alle lotteriene vi i dag har er det nesten ingen som skjønner.

DEL

(Nettavisen) Det er ingen som kan bekrefte om legenden bak Keno er sann eller ei, men historien er uansett slik at spillet oppstod da en by i Kina skulle finansiere forsvaret av byen. Populariteten til spillet gjorde også, om vi skal tro på fortellingene, at det finansierte store deler av den kinesiske mur.

Uavhengig av bakgrunnen for spillet ble det populært først i USA da kinesiske arbeidere jobbet på jernbanen der, og senere i Europa utover 1900-tallet etter at europerne oppdaget spillet på amerikanske kasinoer.

Keno spilles hver dag. Du kan bli digital spiller på mobil og datamaskin her.

Slik fungerer Keno

Enklest forklart er Keno slik

Keno har 70 tall

Det trekkes ut 20 tall av disse 70

Du kan spille på mellom 2 og 10 tall. Dette kalles Keno-nivåer. Keno-nivået 10 har 10 tall. Har du valgt ut 10 tall som er blant de 20 som blir trukket ut vinner du topp-premien. Slik fortsetter det nedover. På nivå 2 må du ha 2 av de 20 tallene som trekkes ut riktig.

Hvilket Keno-nivå er det lettest å vinne på?

I utgangspunktet vil det være naturlig å tenke at det er nivå 10 hvor det er lettest å vinne penger, men slik er det ikke. Sannsynligheten for å vinne er høyest på nivå 4, hvor hver tredje rekke spilt vinner. Vinnersannsynligheten for å vinne den høyeste premien i Keno er på 1: 2.147.181

Bli digital spiller her

Keno-nivå 2 - 1:13

Keno-nivå 3 - 1:5

Keno-nivå 4 - 1:3

Keno-nivå 5 - 1:7

Keno-nivå 6 - 1:5

Keno-nivå 7 - 1:10

Keno-nivå 8 - 1:6

Keno-nivå 9 - 1:9

Keno-nivå 10 - 1:7

Hvor mye vinner du i Keno?

Hvor mye du vinner i Keno regnes ut fra hvor mye du har spilt for, og oddsen på hver rekke. Mattestykket for å finne ut hva du vinner er rekkeprisen ganget med oddsen. Du ser hele tabellen under.

Her kan du levere Keno på nett

Eksempelvis har du spilt for 20 kroner på nivå 5, og får 5 rette så er oddsen 200. Det betyr at du vinner 4 000 kroner. Du kan se full oversikt under:

Artikkeltags