Leter med dykkere etter Kay-Morten (27)

DYKKERSØK: Tirsdag leter politiet i Amsterdam med dykkere etter savnede Kay-Morten Rasmussen (27) (innfelt) fra Tromsø. Her fra kanalsøket i den nederlandske hovedstaden i forrige uke.

DYKKERSØK: Tirsdag leter politiet i Amsterdam med dykkere etter savnede Kay-Morten Rasmussen (27) (innfelt) fra Tromsø. Her fra kanalsøket i den nederlandske hovedstaden i forrige uke. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Kay-Morten Rasmussen har ennå ikke kommet til rette i Amsterdam, halvannen uke etter at han forsvant.

DEL

Nordlys+ til kun én krone. Bestill her og få tilgang til alt innhold!

Tirsdag har nederlandsk politi gjenopptatt søket etter den savnede 27-åringen i Tromsø.

Det opplyser Ingrid Lemeer, talsperson for politiet i Amsterdam, overfor Nordlys.

- Dykkere leter i dag i området der han sist ble sett, sier Lemeer.

Kay-Morten Rasmussen ble sist sett ved utestedet Hannekes Boom i 02.30-tiden natt til lørdag 9. april.

LES OGSÅ (for abonnenter): - Blir verre for hver dag som går uten at de finner ham

Flere søk

Der slutter alle spor etter ham og påfølgende mandag ble han meldt savnet av venner i Amsterdam. De hadde blitt urolige da 27-åringen ikke dukket opp på jobb søndag og da de heller ikke fant han hjemme, gikk de til politiet.

Siden har politiet lett med båt etter Rasmussen i vannet rundt Hannekes Boom, som ligger i Dijksgracht-området sentralt i Amsterdam.

De har søkt etter ham med hund på land, sjekket sykehus for å undersøke om han er kommet inn dit og sett gjennom overvåkingsvideoer fra området.

Så langt er han ikke funnet.

LES OGSÅ (for abonnenter): Ved dette utestedet slutter alle spor etter Kay-Morten

Pass og sykkel

Samtidig tror politiet at Rasmussen ennå befinner seg i Amsterdam. Passet hans ble funnet hjemme hos ham og sykkelen sto parkert i nærheten av Hannekes Boom. Etterforskere har undersøkt om det har vært aktivitet på telefonen eller bankkontoen hans etter at han sist ble observert, men heller ikke disse undersøkelse har gitt resultater.

Rasmussen var fredag 8. april i avskjedsfest på Hannekes Boom for en tidligere kollega og politiet mistenker at han kan ha falt i vannet i nærheten av utestedet.

Artikkeltags