Ikke gå glipp av noe! Få tilgang til Nordlys+ her
Det har vært en hektisk natt for politiet i hele Nord-Norge. I en litt oppgitt melding fra Midtre Hålogaland politidistrikt i Harstad, skriver operasjonssentralen at det har gått litt stokk over stein.

– Det har vært relativt mange oppdrag for politiet relatert til fest og rus i distriktet i natt. Altfor mange har fått alt for mye å drikke.

Vi har samlet alle oppdateringene fra politiet her:

Harstad: En julebord-deltaker endte festen i arresten pga beruselse. Nektet adgang på utested. Ikke i stand til å ta vare på seg selv.

Narvik: En mann har tilbrakt natten i arresten. Involvert i ordensforstyrrelse på utested. Beruset. Anmeldes

Kl. 0030 måtte politiet rykke ut til en adresse i Hamna etter at melding om vold i nære relasjoner. Sak opprettet. Besøksforbud gitt.

På Skjervøy vil det bli opprettet  sak på en 21 års gammel mann etter at han hadde vært i klammeri med en drosjesjåfør.

Kl. 0500 ble en 18 års gammel mann innsatt i arrest etter at han hadde utsatt polititjenestemenn for vold. Han vil bli anmeldt for forholdet.

Det har vært 10 ulike ordensforstyrrelser i Tromsø  sentrum  natt. 3 personer er anmeldt og vil bli bøtelagt.

Det har vært 4 personer i politiarresten i Tromsø i natt. Alle overstadig beruset grunnet alkohol, skriver Troms politidistrikt.

Hammerfest: Mann i 30 årene anmeldes for urinering i sentrum.

Hammerfest; Mann i 30 årene stanset i trafikkontroll. Mistenkes for kjøring i ruspåvirket tilstand . Innbringes for videre prøvetakning.

Alta: Mann i 60 årene stanset i trafikkontroll. Fremsto ruset på narkotika. Fremstilt for blodprøvetaking.

Vardø kl. 0325: melding om røykutvikling fra bolig i Vardø. Nødetatene rykker ut. Årsaken til røykutvikling er matlaging. En person kontrollert. Ingen skadd.

Mann i 20 årene slått med glass på utested i Hammerfest. Kutt i bakhodet. Politiet opprettet sak.

Vadsø kl. 0150: flere ungdommer sloss i Vadsø sentrum. Totalt har 6 pers vært involvert. Situasjonen ordnet på stedet av politiet. Politiet har personalia på alle de involverte. Usikkert om det blir opprettet sak etter hendelsen.

Kirkenes kl. 0230: melding om innbrudd i leilighet. Politiet til stedet. Kun eier av leiligh. som forsøkte å ta seg inn på bopel.

Kirkenes kl. 0200: beruset kvinne i 20 årene kjørt til bopel. Ikke i stand til å gå hjem selv. Fikk hjelp av politiet.

Båtsfjord kl 23:51 politiet rykket ut til privatadresse, etter melding om bråk En dame i 30 årene tatt med og innsatt i drukkenskapsarrest

Kirkenes kl. 0115: en beruset mannsp i slutten av tenårene ble plukket opp av politipatr og kjørt til bopel.

Hesseng kl. 0015: en beruset mannsp i 20 årene tatt med til stasj. grunnet ordensforst. Satt i arrest.

Bodø klokken 02:00: En 19-åring forsøkte å sparke til vaktene utenfor nattklubben G. Mannen anmeldes av utestedet for opptrinnet.

Bodø klokken 23:50: TO personer i 20-årene tatt med inn fra utested på Mørkved for å ha nektet å etterkommet pålegg fra politiet. En tredje person ble senere tatt med inn også. Les mer her: Tre gjester nektet å følge politiets pålegg om å forlate samme utested.

Bodø klokken 01:20: En mann i begynnelsen av 30-årene anmeldes for ordensforstyrrelse etter en episode i Glasshuset i Bodø. Mannen omtales som "helt krakilsk" ute på byen. Salten politidistrikt opplyser at han muligens har fått i seg noe han ikke burde ha...

Fauske klokken 04:30: En mann i 40-årene sitter i varetekt for vold mot politiet.

Bodø klokken 03:00: ETO persone er anmeldt for ordensforstyrrelse og seksuelt krenkende atferd. Forsøkte å komme seg under skjørtet hennes med hendene.