Feirer 50 år i bransjen: - Å ha kontor i bilen er helt ideelt for meg

GODE KOLLEGAER: Daglig leder og stifter av SSP Stein Sørensen sammen med kollagaene Stine Halldorsen, Thomas Johansen og Bamba.

GODE KOLLEGAER: Daglig leder og stifter av SSP Stein Sørensen sammen med kollagaene Stine Halldorsen, Thomas Johansen og Bamba.

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

- En fin måte å markere 50 år med henting og bringing, mener Stein Sørensen.

DEL

Transportbyråene DinTaxi og SSP hadde lørdag en felles jubileumsfeiring ved havna nedenfor Scandic Ishavshotell. Brus og kake, boller, pølser og sukkerspinn ble fortært i store mengder, men daglig leder i SSP Stein Sørensen mener det gode oppmøte skyldes en annen faktor.

- Det er jo helt strålende vær. Vi var litt nervøse i mellom regnbygene i går, men dette er over all forventning, sier han og får anerkjennende nikk fra gjengen med kollegaer som tar kaffepausen litt i utkanten av den store oppblåsbare sklia og flokken med barn.

- Kunne ikke hatt en bedre jobb

Tromsømannen grunnla Stein Sørensen Persontransport for 50 år siden, og har vært daglig leder siden. I en alder av 75 år håper Sørensen å gradvis kunne slippe tøylene og trekke seg tilbake.

- Jeg skal nok holde ut en god stund til, men så tror jeg det er på tide å gi ansvaret videre, sier han.

Det er satt opp boder hvor besøkende kan hente seg mat og drikke, flere stasjoner med ulike aktiviteter og konkurranser, samt en rekke med benker som for lengst er opptatt av både gamle og unge.

Drosjeeier Børge Sørgård står ved grillen med en pølseklype i hånda. Han har jobbet i DinTaxi helt siden starten for 10 år siden.

- Jeg stortrives og kunne ikke hatt en bedre jobb. Jeg får jobbe med mennesker, og ingen dag er lik den neste. Kontoret mitt er bilen min og for meg er det helt ideelt, sier han med et stort smil i mens han legger flere pølser stødig på grillen.

Artikkeltags