Snorri Einarsson nummer 39. Rolf Einar Jensen nummer 60. Og Eivind Krane Heimdal nummer 113. Det var langt opp på resultatlistene for Team Nord-Norge-løperne under lørdagens fristilsrenn på Beitostølen.

- Vi skulle selvfølgelig ha ønsket våre løpere litt høyere opp på listene. Snorri hadde elleve utenlandske løpere foran seg, og er nummer 28 av de norske. Han har forventninger om å gjøre det bedre enn det, sier Team Nord-Norge-trener Jostein Vinjerui til Nordlys

Han ser likevel lyspunkter.

- Rolf Einar Jensen er 1.52 bak vinner Martin Johnsrud Sundby. Det er halvannet minutt nærmere enn han var på samme tid i fjor. Det er ikke så galt. Eivind Krane Heimdal er tre minutter bak på 15 kilometer fri teknikk, som førsteårssenior. Det er egentlig ikke så galt, mener Vinjerui.

Og mener tidsdifferansene beskriver nivået. Einarsson var ett minutt og 20 sekunder bak Johnsrud Sundby som nummer 39.

- Dette er det rennet i Norge i år der det blir gått fortest. Det er et skyhøyt nivå på herresiden i dag. Du må jobbe steinhardt for å henge med her. Silje Theodorsen var 2.20 bak Bjørgen, og ble nummer 14 i kvinneklassen, sier Vinjerui.

Han forventer at de nordnorske løperne markerer seg i toppen allerede i Norgescupen neste helg, samt Skandinavisk cup i desember.

- Snorri skal kunne være med å kjempe om pallplasseringer. De beste går verdenscup, i tillegg er alle de utenlandske løperne borte. Rolf Einar skal være god nok for topp 20-plasseringer, sier Vinjerui.