TIL-Jonas datt om og måtte sy fire sting da han ble far for første gang: – Det svartnet helt

Slik feiret Jonas Johansen målet mot Fredrikstad i fjor høst som sikret TIL opprykk til eliteserien, med mage og tommeltotten i munnen. Sent mandag kveld ble han og Camilla Bredal-Olsen foreldre til en liten sønn (som dere kan se innfelt).

Slik feiret Jonas Johansen målet mot Fredrikstad i fjor høst som sikret TIL opprykk til eliteserien, med mage og tommeltotten i munnen. Sent mandag kveld ble han og Camilla Bredal-Olsen foreldre til en liten sønn (som dere kan se innfelt). Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Heftig opplevelse på fødestua.

DEL
 

TIL-spiller Jonas Johansen ble sent mandag kveld far for første gang, da han og samboer Camilla Bredal-Olsen ble foreldre til en sønn.

Det var naturlig nok en stor opplevelse, som også tok på for pappa Jonas underveis.

– Det var heftig da det sto på. Hun sto på «prekestolen» og vannet hadde akkurat gått, det var mye som skjedde samtidig. Da svartnet det bare helt for meg. De sa at det så ut som en tinnsoldat som ble knipset over ende. Jeg smalt i bordet og det var masse blod, forteller den nybakte faren.

– Jeg har aldri besvimt før. Mange advarte på forhånd om at det kunne skje, men det trodde jeg ikke. De sa (på fødestua) at det ikke var første gang, og garantert ikke siste gang, de opplever det, ler han.

Fire sting

Tirsdag morgen la Johansen ut følgende melding på Facebook:

«Kl 2342 18. mai kom junior til verden. En sterk og pen gutt. Imponert over mora som va så flink. Farn va ikke like flink. Usikkert på kem som sydde flest sting. Utrulig lykkelig»

Fasiten for 30-åringen ble fire sting.

– Egentlig gjorde det ikke noe. Jeg ble lappet sammen og fikk meg en pause, så var jeg klar da jeg var tilbake igjen, humrer Johansen, som fikk med seg det aller viktigste, da sønnen kom ut.

– Selv om man i fotballen jobber mye mentalt, går det ikke an å forberede seg på noe sånt som dette, legger han til.

– God kraft i venstreslegga

At det var en stor opplevelse å se sin førstefødte komme til verden, er det liten tvil om.

– Helt fantastisk. Han er sterk, og mora er i god form, underretter Jonas, og forteller at de foreløpig ikke har bestemt seg for et navn.

Når Jonas Johansen blir far, vet de fleste som følger med TIL også at TIL-kjempen Trond «Slegga» Johansen har fått et nytt barnebarn.

Bestefaren var strålende fornøyd dagen etter fødselen.

– Det var veldig artig, og det var god kraft i venstreslegga. Det så jeg, ler Trond Johansen.

Vil på banen igjen

Jonas Johansen mener opplevelsen rett før midnatt mandag kveld setter ting som fotball, tabellsituasjon og mangel på spilletid i perspektiv.

– Absolutt. Samtidig skal det bli godt å begynne å tenke på fotball igjen, sier Jonas Johansen, som håper på en opptur både for TIL og seg selv på banen snart.

– Det har ikke vært så mye positivt i år. Jeg tror både vi og byen trenger at det snur nå, sier 30-åringen, som forble ubenyttet innbytter mot Glimt 16. mai selv om Zdenek Ondrasek og Marcus Hansson forlot banen med skader.

– Jeg har egentlig vært klar en stund for å være på banen, sier Jonas Johansen, som er en del av TILs kapteinsteam.

 

Artikkeltags