Onsdag slippes den femte utgaven av fotballpodkasten JoMos Kosmos, ledet av TUIL-profil Jo Nymo Matland og Nordlys' sportsleder Anders Mo Hanssen.

Gjesten som kommer på besøk denne gangen er ingen hvem som helst. Det er mannen med uovertrufne 172 scoringer i norsk toppdivisjon, Sigurd Rushfeldt.

44-åringen trenger neppe noen nærmere presentasjon, men det nevnte antall mål for TIL og Rosenborg kombinert med opphold i Spania og England og heltestatus i Østerrike burde gi nok stoff å snakke om.

Ingen grunn til bekymring: Et mye omtalt bytte av engelsk favorittlag er allerede på kjøreplanen.

I dag jobber Rushfeldt for NTG og er trener for TILs andrelag i 3. divisjon. I sommer ble han av Ole Martin Årst trukket frem som en åpenbar kandidat til hovedtrenerjobben i TIL, før Simo Valakari fikk den stillingen.

Send inn spørsmål

Innspillingen av podkasten vil skje tirsdag, og vi er svært interesserte i alle mulige spørsmål som har med fotball generelt å gjøre, eller Rushfeldt spesielt.

Vil du sende inn et spørsmål, anbefaler vi å besøke (og aller helst også like og følge) JoMos Kosmos via podkastens Facebook-side eller Twitter-profil.

Vil du få helt gratis og ferske episoder av podcasten inn på din enhet, kan du bruke en av disse direktelenkene:

iTunes

Soundcloud

Her kan du høre de fire første utgavene av JoMos Kosmos, der NRK-profil Carina Olset, tidligere TIL-trener og Milan- og Napoli-spiller Steinar Nilsen, nåværende TIL-profil Morten Gamst Pedersen og breddeballmann og TIL-student Martin Skaug har vært gjester: