Nilsen om TILs nye trenerkontrakt: – Overraskende at klubben hadde det travelt

NY EPISODE: Steinar Nilsen er på besøk hos Anders Mo Hanssen og Jo Nymo Matland i den ferske utgaven av fotballpodkasten JoMos Kosmos.

NY EPISODE: Steinar Nilsen er på besøk hos Anders Mo Hanssen og Jo Nymo Matland i den ferske utgaven av fotballpodkasten JoMos Kosmos. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

I en flunkende ny podkast får du også høre om en hatt i Milan-garderoben og dansing på en afrikansk nattklubb i Paris.

DEL

Den andre episoden av fotballpodkasten JoMos Kosmos er klar, denne gangen med tidligere TIL- og Brann-trener og TIL-, AC Milan- og Napoli-spiller Steinar Nilsen i gjestestolen.

  • Bla deg ned i saken, så finner du den rykende ferske podkasten klar til lytting.

Den nåværende Tromsø Taxi-direktøren er sammen med Nordlys' sportsleder Anders Mo Hanssen og TUIL-profil Jo Nymo Matland innom mange ulike tema.

Det spenner fra historien om en bil som forsvant i Napoli til en problemløsende hatt som gikk på rundgang i Milan-garderoben – og en aldri så liten ferietur til Frankrike med George Weah.

Foreldretrenere diskuteres også, og Nilsen får både snakke litt om måten han måtte forlate TIL på for litt over to år siden og hva han tenker om TILs nye trener Simo Valakari.

Han uttrykker i stor grad positivitet til finnen, men tillater seg å stille noen spørsmål rundt hvor kjappe TIL nylig var med å forlenge avtalen med tre år.

Podkasten JoMos Kosmos er en ukentlig affære som skal publiseres på onsdager.

Du er mer enn velkommen til å følge, like og dele JoMos Kosmos ved å gå inn via følgende linker:

Facebook

Twitter

iTunes

Soundcloud

Vi vil ellers anbefale alle å sende inn spørsmål når som helst om hva som helst som har noe med fotball å gjøre. Det er bare å klikke på linkene over, finne podkasten på Facebook eller Twitter og sende i vei.

 

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken