Han har gjort TIL-studier – og ville «hive hele Alfheim». Nå får han snakke fritt

SAKEN ER SIF: Martin Skaug (t.h.) kommer som gjest i denne ukens utgave av JoMos Kosmos, med Anders Mo Hanssen og Jo Nymo Matland. Fyr løs med spørsmål!

SAKEN ER SIF: Martin Skaug (t.h.) kommer som gjest i denne ukens utgave av JoMos Kosmos, med Anders Mo Hanssen og Jo Nymo Matland. Fyr løs med spørsmål! Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Kjent revyfjes og breddeballnestor med snakketøyet i orden gjester vår fotballpodkast. Send inn spørsmål!

DEL

Denne uka er det klart for fjerde utgave av fotballpodkasten JoMos Kosmos, ledet av Nordlys' sportsleder Anders Mo Hanssen og TUIL-profil Jo Nymo Matland.

I onsdagens utgave, som spilles inn tirsdag, får vi besøk fra breddefotballens vidunderlige verden.

Martin Skaug er en ung mann med mye på hjertet om fotball, på alle nivå og flater.

Skaug er i Tromsø et kjent revyansikt gjennom blant annet Bragerevyen, Revymafiaen, Gratis Øl, Billig Brus og Esterprisen.

Han har levd et helt fotballiv i Stakkevollan IF både som spiller og manager, er glad i Chelsea – og har sterke følelser for Tromsø IL.

Så sterke er TIL-følelsene at han blant annet uttalte følgende til NRK etter at nedrykket i 2013 var et faktum:

– Akkurat nå har jeg lyst til å hive hele Alfheim, bare brenne hele driten.

Skaug er ved siden av å være veldig glad i TIL også kjent med klubbens daglige arbeid. Han har skrevet en masteroppgave innenfor ledelse, innovasjon og marked der TIL har stått i fokus og vært under lupen.

Per i dag er han markedsrådgiver i Sjømatrådet.

Send inn spørsmål

Skaug er heller ikke fremmed med podkastformatet. Han har selv lagd Tromsø-podkasten «Fatt no det!» sammen med Øystein Renø Svendsen.

Vi er svært interesserte i alle mulige spørsmål som har med fotball generelt å gjøre, eller Skaug spesielt. Intet tema er for smalt eller bredt.

Vil du sende inn et spørsmål, anbefaler vi å besøke (og aller helst også like og følge) JoMos Kosmos via podkastens Facebook-side eller Twitter-profil.

Vil du få helt gratis og ferske episoder av podcasten inn på din enhet, kan du bruke en av disse direktelenkene:

iTunes

Soundcloud

Her kan du høre de tre første utgavene av JoMos Kosmos, der NRK-profil Carina Olset, tidligere TIL-trener og Milan- og Napoli-spiller Steinar Nilsen og nåværende TIL-profil Morten Gamst Pedersen har vært gjester:

Hva jeg gjør, sier du? Bare ligger her og venter på at det skal bli onsdag og folk får høre meg på JoMos Kosmos, så klart.

Hva jeg gjør, sier du? Bare ligger her og venter på at det skal bli onsdag og folk får høre meg på JoMos Kosmos, så klart. Foto:

 

Artikkeltags