Jens Johan Hjort slutter i advokatfirma

SLUTTER: Jens Johan Hjort slappnyheten om sin nye jobb november 2015. Nå slutter han for å være privatpraktiserende og bruke tid på vervene sine. Foto: Torgrim Rath Olsen.

SLUTTER: Jens Johan Hjort slappnyheten om sin nye jobb november 2015. Nå slutter han for å være privatpraktiserende og bruke tid på vervene sine. Foto: Torgrim Rath Olsen.

Artikkelen er over 2 år gammel

Skal bli privatpraktiserende.

DEL

Jens Johan Hjort slutter i advokatfirmaet Steenstrup Stordrange (SANDS), det skriver advokatbladet.no, som Hjort ble ansatt i november 2015. Han startet i jobben i januar 2016.

– Det ligger ingen dramatikk i dette. Jeg har rett og slett kommet til at det er vanskelig å forene alle mine verv og aktiviteter med å være en rendyrket forretningsadvokat. Jeg er på veldig god fot med SANDS, og har fått veldig hyggelige tilbakemeldinger fra kolleger som synes det er synd at jeg slutter. Men jeg har også blitt møtt med forståelse for mitt valg, sier Jens Johan Hjort til bladet.

Hjort skal forene vervene sine med å være privatpraktiserende advokat.

– I løpet av min tid i SANDS, har jeg lært SANDS å kjenne som en usedvanlig fin gjeng med sosiale og faglige ferdigheter på høyeste nivå, og en konkurransementalitet som lover det aller beste for fremtiden, sa Jens Johan Hjort i en pressemelding som ble publisert på nettstedet MyNewsdesk.com, som var først ute med nyheten.

Går solo

Da det ble kjent at Hjort fikk ny jobb, uttalte han følgende til media:

- Det har ikke skortet på hyggelige og spennende tilbud. Etter moden overveielse har jeg truffet min beslutning. En beslutning jeg er meget fornøyd med.

Hjort er også leder for Advokatforeningen. Nå skal altså den tidligere høyreordføreren og advokaten gå solo.

Artikkeltags