Utelatt fra troppen nok en gang. Nå kan han forsvinne fra TIL

UTELATT: Jens Jacobsson kom ikke med i troppen som reiser til Marienlyst for å møte Strømsgodset.

UTELATT: Jens Jacobsson kom ikke med i troppen som reiser til Marienlyst for å møte Strømsgodset. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Men spilleren selv har ikke diskutert fremtiden med klubben.

DEL

Sammen med Lasse Nilsen er Jens Jacobsson utelatt fra troppen som reiser til Drammen for å møte Strømsgodset søndag. Svensken ankom før sesongstart, men har ennå ikke spilt et minutt i Tippeligaen. Nå kan det være aktuelt med en ny klubb, etter hva Nordlys erfarer.

Sportssjef Svein-Morten Johansen bekrefter det.

- Det kan være aktuelt. Vi har diskutert hva som er best for han og oss. Jens er i en alder der det er viktig å spille førstelagsfotball, og det har han ikke fått så langt her i TIL. For vår del kan vi få omdisponert noe midler, i og med at han ikke spiller, sier Johansen.

Har fokus på TIL

Jacobsson var heller ikke med i troppen da TIL møtte Lillestrøm borte for to uker siden. Selv om spilletiden uteblir, holder han fokus på TIL, og tenker ikke på andre klubber.

- Jeg har ikke snakket med klubben om å dra. Man vet aldri, men det er ingenting konkret nå. Jeg har en løpende diskusjon hele tiden med agenten min, det er normalt. Men det er ingenting som er aktuelt nå.

- Nå spiller jeg her i TIL, og det er det jeg tenker på, konstaterer Jacobsson.

- I dialog med agenten

TIL har kommunisert til Jacobssons agent Michael Källback om situasjonen. Nå leter agenten etter ny midlertidig klubb for svensken, uten at det har kommet henvendelser til TIL.

- Ja, det er agenten vi har hatt mest kontakt med. Nå er det stille. Så får vi se. Det er enda lenge til overgangsvinduet stenger, sier Johansen.

PS! Jonas Johansen, Gudmund Kongshavn, Morten Gamst Pedersen og Christer Johnsgård er ute med skade foran møtet med Godset.

Artikkeltags