Jenni (26) døde i fallulykke: – Hun tok sine medmennesker med sjarm. Slik var hun hele sitt altfor korte liv

MINNES: Jenni Buzuayehu Solbø (26) døde lørdag i en fallulykke. – Hun tok sine medmennesker med sjarm. Slik var hun hele sitt altfor korte liv, sier familien til Nordlys.

MINNES: Jenni Buzuayehu Solbø (26) døde lørdag i en fallulykke. – Hun tok sine medmennesker med sjarm. Slik var hun hele sitt altfor korte liv, sier familien til Nordlys. Foto:

Tromsø-jenta Jenni Buzuayehu Solbø (26) døde lørdag i en fallulykke i Oslo.

DEL

Alltid utadvendt, full av sjarm og med en enorm omgangskrets. Slik minnes 26 år gamle Jenni Buzuayehu Solbø.

Natt til lørdag døde hun av skadene hun pådro seg da hun falt ut av et vindu i en leilighet i fjerde etasje i bydelen Briskeby i Oslo.

– Jenni, eller Buzu, som hun heter for de fleste i Tromsø, var unik, sier den nærmeste familien til Nordlys søndag.

Stor vennegjeng

Bror Jemal, mamma Sissel Eriksen og pappa Gudleiv Solbø, forteller om en jente som allerede fra første dagen hun kom til familien, da hun var tre og et halvt år, gjorde seg bemerket.

– Hun slåss med sin eldre bror, Jemal, allerede første kvelden. «Se på mæ» var den første setningen hun lærte seg å si på norsk, og hun tok sine medmennesker med sjarm. Slik var hun hele sitt altfor korte liv.

– Jenni hadde en enorm bekjentskapskrets og vennegjeng.

Minnestund

I de senere årene bodde 26-åringen i Oslo.

– Hun hadde en utadvendt jobb som selger, på kaféer på Nerstranda, på Kicks i Tromsø og i Oslo, og senere i Chanel. Sist var hun i jobb hos Dior, fram til hun i høst sa opp jobben for å begynne på BI.

Søndag var venner og familie av Solbø samlet i Oslo. På stedet der ulykken skjedde er det lagt blomster og lys.

– Vi har vært samlet sammen i dag. Vi har grått og trøstet hverandre, og snakket mye om henne. Hun var ei superherlig jente. Helt rå. Og veldig fin, tvers gjennom, sa en av Solbøs venninner til Nordlys lørdag.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken