– Jeg har ikke opplevd noen som etter kamp har tenkt at jeg er en OK fyr

NYTT FOTBALLIV: Roger Lange (t.v.) og Stein Berg-Johansen er nå den nye trenerduoen til Fløyas herrelag, som åpner sin 3.divisjonssesong til helga. De gamle TIL-heltene er gjester i en helt fersk utgave av fotballpodkasten JoMos Kosmos.

NYTT FOTBALLIV: Roger Lange (t.v.) og Stein Berg-Johansen er nå den nye trenerduoen til Fløyas herrelag, som åpner sin 3.divisjonssesong til helga. De gamle TIL-heltene er gjester i en helt fersk utgave av fotballpodkasten JoMos Kosmos. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

To TIL-helter forteller om storhetstida – og den kommende sesongstarten.

DEL

De gamle TIL-heltene Stein Berg-Johansen og Roger Lange har fått seg helt nye roller i Tromsø-fotballen, nå som trenerduo for herrelaget til Fløya i 3. divisjon.

I anledning helgens serieåpning hjemme mot Ull/Kisa 2 er begge to på plass som gjester i en helt fersk utgave av vår fotballpodkast JoMos Kosmos, der de er presset inn i studio sammen med Kroken-kaptein Mohammed Ahamed Jama og Nordlys' sportsleder Anders Mo Hanssen.

  • Du kan høre episoden ved å bla deg litt nedover.

Her blir det litt om ambisjoner som trenere, og ambisjoner på vegne av Fløya – og en hel del fra deres egne karrierer som toppscorer (Stein Berg-Johansen) og kaptein (Roger Lange) i TIL.

Stein får blant annet fortelle litt om hvor enkelt han mente det var å velge TIL høsten 1990 fremfor laget som akkurat hadde snytt TIL for seriemesterskapet, Rosenborg.

Han serverer også historien om hendelsen som endret så mye for spissen som begeistret TIL-supporterne ukentlig og hadde vært inne i landslagsvarmen hos Egil «Drillo» Olsen – det skjebnesvangre møtet med Øyvind Leonhardsen ti minutter før sesongslutt i 1991.

Roger Lange var kjent som en tøff og kompromissløs midtstopper. I podkasten trekkes det frem både historier som bryter litt med det inntrykket, og noen som så absolutt bekrefter det.

Finn podkasten på nett

Podkasten JoMos Kosmos har et hovedfokus på lokalfotball.

Ønsker du å høre tidligere episoder eller følge (og gjerne også like, dele og gi en vurdering av) JoMos Kosmos aldeles gratis, kan du enkelt følge disse linkene:

Facebook

Twitter

iTunes

Soundcloud

Her er episode 42 av JoMos Kosmos, med Stein Berg-Johansen og Roger Lange som gjester:

 

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken