Jardar inviterer til konsert for å teste Ishavskatedralens nye musikkanlegg

GLEDER SEG: Jardar Johansen gleder seg stort til å endelig ha konsert igjen. det skjer i Ishavskatedralen førstkommende fredag.

GLEDER SEG: Jardar Johansen gleder seg stort til å endelig ha konsert igjen. det skjer i Ishavskatedralen førstkommende fredag.

Førstkommende fredag er det igjen duket for en konsert i Ishavskatedralen.

DEL

– De har investert i et nytt fantastisk musikkanlegg og i den forbindelse ønsket vi å kombinere innvielse av dette til konsertbruk, samt forsøke gi en konsert i en tid hvor vi skal forsøke vende tilbake mot et åpnere samfunn.

Det forteller Jardar Johansen, som gleder seg veldig til å stå på en scene igjen.

Han er også glad for å kunne være med på en forsiktig gjenåpning av samfunnet etter korona-nedstengningen.

– Vi har alle et ansvar

– Her har vi jo alle et ansvar, også kulturbransjen, så da tenkte jeg at det er verdt et forsøk å se om vi er klare for det. Det er et begrenset antall plasser på konserten, men vi skal holde to konserter slik at det blir rom for 100 personer å få med seg denne konserten, sier Johansen.

Ishavskatedralen er stor, og det blir svært oversiktlig, og lett å forholde seg til avstandsregler lover artisten. Han garanterer også at det ikke blir kødannelsen på vei inn eller ut ettersom det legges ut så få billetter. Billettene selges heller i ikke i døra, men via billett-nettstedet Hoopla – også dette for å hindra kødannelser og kontakt mellom folk.

Lover å teste anlegget

Konserten han og bandet skal spille vil bestå av både kjente og mindre kjente låter over mange sjangere.

– Vi skal jo tross alt teste anlegget litt. Men konserten blir er familievennlig og passer for alle musikkglade. La oss kalle det en ... livet vender tilbake konsert, som er passende for oss her i Tromsø etter denne snøvinteren, for ikke å nevne Korona-nedstengning, avslutter Johansen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken