Innbruddstyven knuste seg vei inn. Nå frykter Sara at han kommer tilbake

Sara Heikkilä og Kamiran Bekko ble utsatt for innbrudd i sine respektive bedrifter natt til søndag. Her er kantsteinen gjerningsmannen brukte for å bryte seg inn via frisørsalongen til Bekko.

Sara Heikkilä og Kamiran Bekko ble utsatt for innbrudd i sine respektive bedrifter natt til søndag. Her er kantsteinen gjerningsmannen brukte for å bryte seg inn via frisørsalongen til Bekko. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

Natt til søndag knuste en mann seg vei inn i frisørsalongen til Kamiran Bekko på Seljestad, før han tok seg videre inn i fotostudioet til Sara Heikkilä via en felles gang. Nå frykter de to næringsdrivende at gjerningsmannen kan komme tilbake.

– Dessverre hadde jeg et ganske stort beløp i kassa som jeg ikke rakk å levere til banken før helga. Jeg frykter at det store beløpet kan føre til at gjerningsmannen ser sitt snitt til å komme tilbake.

Det sier Sara Heikkilä til Nordlys mandag formiddag.

Lite utbytte

Ingenting av fotoutstyret til Sara ble stjålet. Fotografen antar at alarmen som gikk av da mannen tok seg fra frisøren til fotografen, virket avskrekkende. Det tok bare en times tid før politiet hadde funnet gjerningsmannen, som innrømte det hele.

– Men jeg fikk bare tilbake en tredjedel av pengene. Nå må vi i tillegg forsterke dørene slik at dette ikke skjer igjen, sier hun.

Frisøren Kamiran Bekko forteller at gjerningsmannen fikk med seg en PC.

– Denne kom raskt til rette igjen. Maskinen er nok vanskelig å få solgt såpass fort, sier Bekko, som nylig åpnet dørene på sin nye frisørsalong.

Lovendring

Gjerningsmannen er den samme som er omtalt i Nordlys flere ganger. Han er en gjenganger som er kjent strafferettslig utilregnelig. Han er stadig på jakt etter småbeløp for å betale ned skyld og gjeld til enkeltpersoner i Harstad. Politiet i Harstad har lenge ytret sin frustrasjon over at helsevesenet ikke har tatt tak, men i forrige uke kunne Nordlys fortelle at regjeringa nå vil legge fram ei lovendring til Stortinget. Den vil åpne for å kunne straffe småkriminelle utilregnelige til maks tre års behandling.

LES: Her står ransmannen på innsiden og snakker i telefonen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken