Her er helgens sportsmeny på Nordlys.no

VARIERT MENY: Fløya mot Skarp (øverst til venstre), seriestart i håndball, bilcross fra Ramfjordmoen og 1.-divisjonskamp med Fløyas fotballdamer. Det er bare litt av helgens sportsmeny på Nordlys.no.

VARIERT MENY: Fløya mot Skarp (øverst til venstre), seriestart i håndball, bilcross fra Ramfjordmoen og 1.-divisjonskamp med Fløyas fotballdamer. Det er bare litt av helgens sportsmeny på Nordlys.no.

Artikkelen er over 1 år gammel

Serieåpning i håndball, et heftig byderby, skjebnekamp i nedrykksstriden og motorfest fra Ramfjordmoen. Det er bare noe av den direktesendte lokalsporten som Nordlys.no byr på denne helgen.

DEL

Helgens tjuvstartes med "Slaget om Kvaløya" - 3.-divisjonskampen for kvinner i fotball mellom Kvaløya SK og Blåmann klokken 19.15 på fredag.

Lagene er tabellnaboer med Kvaløya på 8. plass, tre poeng foran Blåmann på 9. plass. Med en betydelig bedre målforskjell, så vil Blåmann-kvinnene smette forbi på tabellen med en borteseier på lokalrivalens bane.

Motorfest

På lørdag starter vi dagen med motorfest fra Ramfjordmoen fra klokken 11.

NMK Tromsø arrangerer årets siste bilcross-løp på Ramfjordmoen, og Nordlys.no streamer direkte fra hele lørdagens heftige bilrace - frem til cirka klokken 16.

Skjebnekamp

Klokken 13.00 kommer det flere alternativer på menyen. Da spiller nemlig Skjervøy IKs fotballherrer en helt avgjørende kamp i 3.-divisjon borte mot Melbo.

Kampen mot Melbo kan resultere i en avstand på alt fra 10 til 4 poeng opp til motstanderen som ligger like over den fryktede nedrykksstreken. En mildt sagt viktig kamp med andre ord.

Medaljekamp i G19

Parallelt klokken 13.00 viser vi byens fremste fotballtalenter på guttesiden, når TILs G19-lag spiller kamp i den nasjonale serien mot Strømsgodset.

Det er to lag på medaljejakt i serien, med "Ung-Gutan" ett poeng bak "Godset" på henholdsvis 3. og 2. plass på tabellen. TIL har også én kamp mindre spilt enn lørdagens motstander, og vil koble et kraftig grep om minst sølvmedaljene med en seier.

Lokal klassiker

Før man har fått trukket pusten, så venter en ny godbit: Fløya-Skarp i et klassisk lokaloppgjør i 3.-divisjon lørdag klokken 15.

Vårens oppgjør mellom lagene ble heftig og endte 1-0 til Skarp. Det blir neppe særlig mildere på lørdag, med Fløya på revansjejakt, mens Morten Mathisen kan gjøre sin debut for Skarp etter å nettopp ha meldt overgang fra... Fløya. Puh!

Klokken 18 på lørdag spilles kveldens siste lokalkamp når Finnsnes reiser til bortekamp mot et Sortland-lag i desperat poengnød i 3.-divisjon.

Seriestart i håndball

Søndag er det klart for seriestart i håndball.

Klokken 14 viser Nordlys.no Tromsø Håndballklubbs første kamp for sesongen i 2.-divisjon kvinner mot Haslum.

Klokken 15 så avslutter serieleder FK Senja serierunden i 3.-divisjon med bortekamp mot Grei. Med seier her vil blåtrøyene fortsatt lede divisjonen med kun seks serierunder igjen.

Søndag klokken 16 avrundes sportshelga med hjemmekamp for Fløyas 1.-divisjonskvinner i fotball.

De tar i mot Byåsen i en kamp hvor seier kan sende grønntrøyene opp på øvre halvdel av tabellen og fortsatt med et ørlite håp om medalje.

Artikkeltags