Frigg-Fløya 2–1

For Frigg, som ikke hadde sluppet inn mål på åtte kamper, fikk en pangåpning på kampen med to kjappe scoringer etter hverandre – og det klarte Fløya aldri å svare på.

– Det er litt sånn det er for øyeblikket, hvor vi ikke får vippet kampene i vår favør. I dag gjør vi en bra kamp spillemessig, og vi kom egentlig bra i gang, og tok tak i kampen, men så scoret de to mål rett etter hverandre, der vi gjorde noen dårlige vurderinger. Vi gjør det litt for enkelt for dem, oppsummerer Fløya-trener David Lundblad til Nordlys.

  • Se opptak av kampen:

– Vi er inne i en litt tung periode, men vi får en opptur spillemessig i dag. Vi ser at vi kan styre kamper, men i dag er det inne i begge boksene vi taper kampen, sier Lundblad, som er klar over at Fløya står med kun ett poeng på de tre siste kampene, etter tap mot Frigg og Fløya, og uavgjort mot Finnsnes, i omvendt kronologisk rekkefølge.

- Legge bort de tankene

Etter dagens serierunde er det åtte poeng som skiller Fløya på 5. plass, og serieleder Senja. Med syv gjenstående kamper, erkjenner Lundblad at Fløya neppe rykker opp i årets sesong.

– Det ser ut som at det blir for langt opp, i alle fall etter i dag. Vi må bare legge bort de tankene.

– Vi har ikke vært i toppform i det siste, men det er nå sesongen skal avgjøres, og vi kan fortsatt ha en veldig artig avslutning på sesongen, selv om vi neppe rykker opp, sier David Lundblad til Nordlys.

Kampfakta:

Frigg-Fløya 2-1 (2-1)

Mål: 1-0 Vital Curtis Kaba (20), 2-0 Kaba (22), 2-1 Tobias Schjetne (42)

Dommer: Marius Bye, Aurskog-Høland.

Gule kort: Vital Curtis Kaba, Ervin Kozica, Frigg. Espen Berthung, Fløya.