Gå til sidens hovedinnhold

I natt: Trafikkulykke ved Prestvannet og høylytt gaming

Det har vært en relativ travel natt for politiet i Troms i natt.

Rett før klokken 02:00 måtte politiet rykke ut til en privat adresse på Setermoen, etter melding om støy og slåssing. Da patrulje ankom stedet hadde ting roet seg. Fire unge menn fikk pålegg om å holde fred ut natta.

Politiet i Tromsø rykket til Tromsdalen etter melding om roping og støy. Det viste seg å være en ung gutt som gamet med stort engasjement, og åpent vindu. Gutten lovde ro på stedet videre i natten.

En beruset mann i 30-årene ble innbrakt i arrest i Harstad etter slåssing og ufin oppførsel på et utested. Mannen anmeldes for ordensforstyrrelse samt urinering på offentlig sted.

Også i Tromsø ble en beruset mann innbrakt i arresten. Vedkommende hadde utagert på en adresse, og var dermed uønsket på stedet. Mannen skal ha hatt en oppførsel som gjorde at han ikke var i stand til å gå ute blant folk. Mannen anmeldes for skadeverk.

Like før klokken 05:00 i natt rykket politi og ambulanse til en trafikkulykke ved Prestvannet. En bil hadde kjørt av vegen. Sjåføren, en ung dame, kom uskadd fra det hele. Sak opprettes for uaktsom kjøring.

Kommentarer til denne saken