De har all grunn til å skåle med hverandre, de tre herrene på bildet. «Nordlysvinen»- eller Bivrost som er det norønte navnet på Nordlyset – er blitt en suksess.

-I løpet av to måneder er hyllene på de to Vinmonopolutsalgene i Lyngen og Tromsø tomme for det importerte produktet. I tillegg selges vinen på noen taxfrie utsalg, sier Tor Petter W. Christensen til bladet Nordlys.

Sammen med Wiktor Sørensen, også han fra Lyngen, og Hans Olav Eriksen, bosatt i Tromsø, er Christensen eier av firmaet Aurora Spirit.

1200 flasker forsvant

-Vi importerte en palle med 1200 flasker av rødvinen, og trass i få utsalgssteder er hyllene der tomme for produktet. Vi skal nå fylle dem også med en hvitvin fra Østerrike og en skotsk whisky som vi importerer, samt flere typer rødvin. Alle viner skal

markedsføres under navnet «Bivrost», sier Christensen.

-Fra de som driver med Nordlysturisme kommer tilbakemeldinger om at turistene de er i kontakt med er begeistret over å finne en «Nordlysvin» i hyllene på taxfributikkene og på Vinmonopolet, sier Christensen.

Starter egen produksjon

De tre som eier firmaet har også ytterligere planer for å utvide tilbudet. De har tidligere antydet at de jobber med planer om å lage sine egne produkter av sterkere slag enn vin.

-Disse planene står vi fast ved, sier Tor Petter W. Christensen, men jeg ønsker ikke nå å røpe mer av planene, sier han til Nordlys.