Tyvebande har slått til mot seks hytter i Indre Troms

DEL

Det som kan være en tyvebande har slått til mot en rekke hytter i området Skjellbekken i Bardu. Tyveriet ble oppdaget i dag.

 Det begynte med at det ble meldt om innbrudd i en hytte hvor blant annet en ATV og et aggregat var stjålet. Da politiet kom til stedet og gjorde nærmere undersøkelser viste det seg at det har vært innbrudd i fem hytter til i det samme området. ATV-en er for øvrig funnet.

Politiet jobber på stedet med sporsikring og også med få kontakt med de hytteeierne som har hatt innbrudd i sine hytter.

- Det begynte med at en hytteeier tok kontakt med oss og sa at han hadde hatt innbrudd og at det manglet en ATV og et aggregat. Da vi kom frem, fant vi etter hvert ATV-en langs en veiakse. Den var uskadd og etter at vi hadde gjort våre undersøkelser, er den nå tilbakelevert eier, sier operasjonsleder Kåre Munkvold ved Troms politidistrikt.

Mens patruljen først var der, sjekket den også nærliggende hytter.

- Der fant de at det var brutt opp dører. Om det er innbrudd eller skadeverk, vet jeg ikke enda. Vi fikk beskjed nå i ettermiddag og er på stedet og jobber. Vi prøver også å få fatt i hytteeierne, sånn at de kan komme dit og få gått gjennom og se om det mangler innbo eller andre gjenstander, sier operasjonsleder Munkvold.

Artikkeltags