Gå til sidens hovedinnhold

Hvis søknaden din er god nok, kan Anne gi deg én million kroner: – Vi ønsker å være en støttespiller

Artikkelen er over 1 år gammel

I løpet av tre måneder skal Nordlys dele ut én million kroner til lag og foreninger.

På bakgrunn av gode økonomiske resultater, vil Nordlys denne våren tildele penger til den lokale frivilligheten i Troms. Innen 1. mai skal én million kroner deles ut til lokale lag og foreninger.

– Som lokalavis jobber vi for å skape gode lokalsamfunn, og for å speile og utvikle lokal kultur og identitet. Nordlys ønsker å være en viktig støttespiller for de gode kreftene i vårt område. Dette er en måte vi kan gi noe tilbake til lokalsamfunnet på, som understøtter vår oppgave som en viktig, lokal samfunnsinstitusjon, sier konstituert adm. direktør i Nordlys, Anne Edholm.

Ønsker å være en positiv kraft

Midlene deles ut i samarbeid med Sparebankstiftelsen DNB og erstatter Nordlys Pluss-fondet, som også tok sikte på å støtte opp om gode formål lokalt.

– Vi ønsker å være en positiv kraft i utviklingen av det som skjer i vårt dekningsområde, og å være en bidragsyter til de mange frivillige ildsjelene som skaper engasjement, aktivitet og samhold i sine lokalsamfunn, sier Anne Edholm.

Ut av totalpotten på én million kroner er det ikke satt noen øvre grense på hva en enkelt mottaker kan motta.

– Så i teorien kan én mottaker få hele millionbeløpet?

– Ja, egentlig. Det kommer an på søknaden og hvor god den er, svarer Anne Edholm lurt.

Frist 25. mars

Fristen for å søke støtte er 25. mars. Søknad leveres på nettsiden soknad.sparebankstiftelsen.no/amedia.

Lag, foreninger og organisasjoner som er registrert i Frivillighetsregisteret kan søke. Midlene som lyses ut, deles ut til ett eller flere formål. Det vil ikke bli gitt støtte til offentlige kjerneoppgaver, til privatpersoner, til næringsvirksomhet eller rene religiøse eller politiske tiltak.

Kommentarer til denne saken