200 hurtigrutepassasjerer frastjålet bagasjen sin i Chile

BAGASJERAN: Over 200 passasjerer på hurtigruteskipet Roald Amundsen har blitt frasjålet bagasjen sin i forkant av seilasen fra Chile til Antarktis. Her er fra i sommer, da Roald Amundsen lå til kai i Tromsø.

BAGASJERAN: Over 200 passasjerer på hurtigruteskipet Roald Amundsen har blitt frasjålet bagasjen sin i forkant av seilasen fra Chile til Antarktis. Her er fra i sommer, da Roald Amundsen lå til kai i Tromsø. Foto:

Av
DEL

Rundt 200 passasjerer på hurtigruteskipet Roald Amundsen, som for øyeblikket ligger til kai i Chile, har fått bagasjen sin stjålet, melder NRK.

Skipet ligger til kai i byen Punt Arenas og skal seile til Antarktis.

– Natt til torsdag ble en lastebil som skulle frakte bagasje for Hurtigruten mellom et hotell og flyplassen i Santiago i Chile ranet. Lastebilen ble senere funnet uten de drøye 200 koffertene og bagene som var om bord, sier kommunikasjonsrådgiver Hanne Taalesen i Hurtigruten til kanalen.

Lastebilen eies og drives av et lokalt firma Hurtigruten har samarbeidet med i lang tid. Firmaet sier de aldri har opplevd noe lignende.

Ingen av gjestene skal ha vært involvert i hendelsen, og ingen av de ansatte i firmaet skal ha kommet til skade. Taalesen sier Hurtigruten nå samarbeider med lokalt politi om etterforskningen.

Artikkeltags