Kripos bistår i etterforskningen av kjøpesenterbrannen

KRIPOS BISTÅR: Kripos vil nå bistå i etterforskningen av brannen på Hunstadsenteret i Bodø i forrige uke.

KRIPOS BISTÅR: Kripos vil nå bistå i etterforskningen av brannen på Hunstadsenteret i Bodø i forrige uke. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

Salten politidistrikt får teknisk bistand fra Kripos for å finne årsaken til brannen på Hunstadsentret i Bodø. Det skriver politiet i en pressemelding, ifølge an.no.

Fredag henvendte politiet i Bodø seg til Kripos med forespørsel om bistand i det tekniske arbeidet på brannstedet. I dag bekrefter Kripos at de vil bistå i etterforskningen.

- Politiet skal i samråd med Kripos lage en arbeidsplan. Den vil bli diskutert i dag sammen med representanter fra Salten Brann, Det lokale Eltilsyn, representert av NESAS og Politiet. Det er disse som danner brannetterforskingsgruppa i Salten politidistrikt, sier påtaleleder, Heidi Kløkstad i Salten politidistrikt.

Teknikere fra Kripos

Tirsdag vil de starte opp arbeidet for å finne brannårsaken og svar på hvorfor brannen spredte seg slik den gjorde. Krimtekniker fra Kripos vil være på plass i Bodø onsdag 1. juli.

- Avhør av vitner er allerede godt i gang og vil fortsette i dagene framover. Disse avhørene vil blant annet bidra til å legge grunnlaget for de tekniske undersøkelsene som krimteknikerne skal gjøre, avslutter Kløkstad.

Artikkeltags