Gå til sidens hovedinnhold

Hun er ny styreleder i Aurora kino

Artikkelen er over 5 år gammel

Nordlys+ til kun én krone. Bestill her og få tilgang til alt innhold

Kari Helene Skog er nye styreleder i Aurora kino IKS. Det ble avgjort da representantskapet til Aurora kino IKS torsdag avholdt ordinært representantskapsmøte (generalforsamling) for selskapet.

Kaja Kristensen fra Alta ble valgt som ny nestleder i styret.

Valgperioden for det sittende styret gikk ut denne våren.

Det nye styret består av følgende medlemmer:

- Kari Helene Skog, Tromsø (Styreleder)
- Vanja Terentieff, Tromsø
- Benjamin Arvola Notkevich, Tromsø
- Kaia Kristensen, Alta (Nestleder)
- Odd-Erling Mikalsen, Alta
- Odne Stunes, Sør-Varanger

Kari Helene Skog har bred erfaring fra kulturlivet i nord. Blant annet har hun de siste fem årene gründet kulturnæringsbedriften SKOG Management AS, som tilbyr blant annet artistbooking, søknadsskriving, rådgivning og utvikling av kulturprosjekter. Skog er engasjert som prosjektleder for Filmverftet AS og Levende lokaler, et prosjekt i regi av Tromsø kommune. I tillegg er hun styreleder i RadArt, nettverk for scenekunstnere i Nord-Norge.

Skog har også fartstid i TIFF og på Kulturhuset.

- Jeg kjenner godt til Aurora kino gjennom tidligere arbeid med Tromsø internasjonale filmfestival. De ansatte er engasjerte og faglig sterke, noe som både publikum og andre samarbeidspartnere får nyte godt av. Jeg gleder meg spesielt til å bli bedre kjent med og arbeide for hele kinokjeden, og få ta del i og videreutvikle Nord-Norges kinostolthet, sier Skog i en pressemelding.

Også administrerende direktør Geir Martin Jensen er godt fornøyd med det nye styret.

- Det er et kompetent og spennende styre våre eiere her har satt sammen! Jeg ser frem til å samarbeide med Kari Helene Skog, og resten av det nye styret, om videre utvikling av Aurora kino IKS, sier han, og fortsetter:

- Den norske kinobransjen står nå oppe i en spennende og viktig fase, spesielt med tanke på konsolidering, kjededannelse og samarbeid på tvers av kommunegrensene, og da er det viktig med et kompetent og fremsynt styre. Det har vi fått her!

Jensen benytter også sjansen til å takke det avtroppende styret, med Grete Ovanger i spissen, for samarbeidet i foregående styreperiode.
 

Kommentarer til denne saken