Nordlys' fotballpodkast JoMos Kosmos har ligget i en aldri så liten dvale, blant annet på grunn av koronavirus, ferier og at tidligere medprogramleder Mohammed Ahamed Jama fant ut at han skulle begynne på TIL.

I en podkast der veldig mye handler om TIL ble det unaturlig at han skulle fortsette, og nå har i stedet Nordlys' egen Jonas Høylo Fundingsrud kommet med på laget sammen med vår sportsleder Anders Mo Hanssen. Det samme har den podkastrutinerte revymannen, Sjarmtrollan-treneren og TIL-elskeren Martin Skaug gjort.

Bernier, Lewis og Hills «vaskemaskin»

I den første episoden i den nye sesongen lanseres de to flunkende nye spaltene «Børsen» og «Hold linja».

I den sistnevnte spalten ringes det til en telefongjest hver gang, og denne gangen falt valget på den bokaktuelle Thierry Henry-assistenten og TIL-legenden Patrice Bernier.

Bernier tok seg tid på sin datters bursdag (!) for å fortelle litt om å jobbe med Henry, å være med på mirakelet i Istanbul, å være stamkunde på Shanghai Wok og en hel del annet.

Det blir ellers mye prat om TIL, og litt om George Lewis sin bekreftede kontrakt med Arsenal og «vaskemaskinen» til den avgåtte TUIL-treneren Jonathan Hill.

Finn podkasten på nett

Podkasten JoMos Kosmos handler om lokalfotball generelt og TIL spesielt.

Ønsker du å høre tidligere episoder eller følge (og gjerne også like, dele og gi en vurdering av) JoMos Kosmos aldeles gratis, kan du enkelt følge disse linkene:

Facebook

Twitter

Soundcloud

Nytt denne sesongen er at podkasten er ute på Spotify. Et søk på JoMos Kosmos der er svært enkelt, i likhet med hvis du vil finne den på iTunes eller i podkast-appen på din Apple-enhet.

Her er episode 47 av JoMos Kosmos, med nye koster på plass og Patrice Bernier på tråden: