Midtuke betyr nok en gang en ny episode av Nordlys' fotballpodkast JoMos Kosmos, med Martin Skaug, Jonas Høylo Fundingsrud og vår egen sportsleder Anders Mo Hanssen.

Mens TIL nærmer seg sitt 100-årsjubileum med stormskritt feirer JoMos Kosmos et aldri så lite jubileum med episode nummer 50.

Der er produsent, «bytryne», revymann, DJ, TIL-elsker og tidligere TIL-talent Christian Justad Tønsvoll med i studio og får utløp for mye når spalten «Børsen» handler om TIL-overganger som har vært milevis unna å innfri forventningene.

Den som ringes opp i «Hold linja» denne gangen er mannen bak boka «Fotballagenten», tidligere agent Knut Høibraaten.

Han var blant annet mannen som sørget for at Sead Ramovic ble TIL-keeper, og han forteller en hel del både om forhandlingene rundt den første kontrakten og de svimlende summene i den andre avtalen han fikk i Tromsø.

Det lettes også på sløret om en annen spiller han forsøkte å sende til Tromsø. Det endte ikke like godt.

Finn podkasten på nett

Podkasten JoMos Kosmos handler om lokalfotball generelt og TIL spesielt.

Ønsker du å høre tidligere episoder eller følge (og gjerne også like, dele og gi en vurdering av) JoMos Kosmos aldeles gratis, kan du enkelt følge disse linkene:

Twitter

Facebook

Soundcloud

Podkasten er tilgjengelig både på iTunes, i podkast-appen på Apple-enheter og i Spotify. Et søk på JoMos Kosmos der er svært enkelt.

Her er episode 50, med Christian Justad Tønsvoll i studio og Knut Høibraaten på telefonlinja: