Ny uke, og ny episode ute av Nordlys' fotballpodkast JoMos Kosmos.

Sportsleder Anders Mo Hanssen, Martin Skaug og Jonas Høylo Fundingsrud tar for seg dagsaktuelle tema som TILs resultatmessige motgang, Arsenal-debuten (!) til George Lewis og mye annet.

I spalten «Hold linja» er det fortsatt TIL og Tromsø som er tema, men denne gangen foregår praten med speider, mediamann og fotballeder Tor-Kristian Karlsen.

Han forteller om Starts tilbud til TIL-kaptein Simen Wangberg, hvordan det har vært å forhandle med TIL, en speidetur på Sigurd Rushfeldt med en daværende storklubb, hvor sannsynlig det er å se Fitim Azemi på rave og mye annet TIL-relatert.

Karlsen var i israelske Maccabi Haifa samtidig som nåværende TIL-spiss Azemi, og forklarer litt om hvorfor det oppholdet ikke ble en kjempesuksess for noen av dem.

Spalten «Børsen» tar denne gangen for seg (til dels svært) ulike former for pauseunderholdning – og ved siden av mye TIL-prat må Martin Skaug legge seg paddeflat for en uttalelse han kom med i forrige episode.

Finn podkasten på nett

Podkasten JoMos Kosmos handler om lokalfotball generelt og TIL spesielt.

Ønsker du å høre tidligere episoder eller følge (og gjerne også like, dele og gi en vurdering av) JoMos Kosmos aldeles gratis, kan du enkelt følge disse linkene:

Twitter

Facebook

Soundcloud

Nytt denne sesongen er at podkasten er ute på Spotify. Et søk på JoMos Kosmos der er svært enkelt, i likhet med hvis du vil finne den på iTunes eller i podkast-appen på din Apple-enhet.

Her er episode 48, med Tor-Kristian Karlsen som telefongjest i «Hold linja»: