Holder konsert på Fjellheisen under nattevandring

SYNGER PÅ FJELLHEISEN: Aurora Aksnes holder gratiskonsert på Fjellheisen under nattevandringen 31. august. Her fotografert under åpningen av Rakettnatt i 2016.

SYNGER PÅ FJELLHEISEN: Aurora Aksnes holder gratiskonsert på Fjellheisen under nattevandringen 31. august. Her fotografert under åpningen av Rakettnatt i 2016. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Det er Norad, Tromsø kommune og UiT Norges arktiske universitet som står bak nattevandringen 31. august, hvor målet er å rette søkelyset mot viktigheten av FNs bærekraftsmål.

Nattevandringen går fra Stortorget, over Tromsøbrua og opp Sherpatrappa. Langs løypa vil det være flere lokale kulturinnslag og på toppen venter sceneprogram og konsert, blant annet med en av Norges største popstjerner, skriver arrangøren i en pressemelding

«Jeg gleder meg utrolig masse til å spille på Nattevandringen i Tromsø. Jeg synes det er et nydelig tiltak å komme sammen i kampen for miljøet og jeg håper vi alle vil komme og at vi sees den 31. august! Jeg gleder meg!» sier Aurora, ifølge pressemeldingen.

Arrangementet er gratis.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken