Her kjøper svenskeprinsen seg en burger på Statoil i Tromsø

KJØPTE BURGER: Prins Daniel, Kronprinsesse Mette-Marit og Kronprinsesse Victoria handlet på Statoil ved Nanens plass i Tromsø fredag kveld. Foto: Christoffer Larsson

KJØPTE BURGER: Prins Daniel, Kronprinsesse Mette-Marit og Kronprinsesse Victoria handlet på Statoil ved Nanens plass i Tromsø fredag kveld. Foto: Christoffer Larsson

Artikkelen er over 5 år gammel

Uventet rojalt besøk på bensinstasjonen.

DEL

Kronprinsesse Mette-Marit, Kronprinsesse Victoria og prins Daniel av Sverige sto fredag kveld i handlekø på Statoil i Tromsø sentrum, ved Nansenplass.

Smilende og blid, og med et oppbud av livvakter med seg, kom de inn på Statoil-stasjonen, ifølge svensken Christoffer Larsson, som tilfeldigvis også hadde ærende på bensinstasjonen.

- Prinsen kjøpte seg en burger. De andre kjøpte vel noe brus, forteller Larsson til Nordlys.

Han tok opp mobilen og knipset et par bilder av det uvanlige synet. Selv har han sett den svenske prinsessen en gang før - men da var han veldig liten.

- Det var jo et uvanlig syn, ikke noe man forventer når man går på butikken, sier Larsson.

Han forteller at det rojale følget kjørte fra stedet i det som lignet på en maxi-taxi.

I KØ: Kronprinsesse Victoria hadde med seg ektemann og prins Daniel, til Tromsø i går. Foto: Christoffer Larsson

Kronprinsparet har blitt observert på tur i Troms de seineste dagen. Nordlys har fått tips om at båten til Kronprinsparet lå til kai i Finnkroken i går, fredag.

Nordlys har vært i kontakt med pressetalsmann for slottet, som ikke ønsket å kommentere noe rundt kronprinsparets private program.

- Jeg kan imidlertid bekrefte at de ikke er på offentlige oppdrag akkurat nå, sa assisterende kommunikasjonssjef hos Slottet, Svenn Gjeruldsen til Nordlys for noen dager siden.

Nordlys har også vært i kontakt med en ansatt på Statoil, som verken kan bekrefte eller avkrefte hendelsen.