Her er den nye kommuneoverlegen i Lyngen

DEL

I en pressemelding torsdag morgen skriver Lyngen kommune at Hans Olav Holtermann-Eriksen fra og med i dag skal fungere som kommuneoverlege, sammen med sin kollega Stian Andersen.

Holtermann-Eriksen er, i tillegg til å være lege, kjent som en svært profilert reiselivsgründer i regionen. Nå får han altså nye oppgaver.

"Tidligere kommuneoverlege i Lyngen sa opp stillingen som kommuneoverlege, inkludert smittevern, i begynnelsen av oktober. I en krevende periode knyttet til Covid-19-pandemien, har det vært viktig for Lyngen kommune å få en rask løsning på plass. Vi er glad for at vi fra og med i dag har fått på plass en ny kommuneoverlege i en overgangsperiode," skriver rådmann Frode Karlsen i Lyngen kommune.

Karlsen skriver altså at den nye kommuneoverlegen er Hans Olav Holtermann Eriksen som sammen med sin kollega Stian Andersen vil tre inn i funksjonen i dag.

Eriksen og Andersen vil bistå Lyngen med medisinsk faglig rådgivning samt arbeidet med smittevern, i tillegg skal man kjøre en prosess for å få utredet en permanent løsning.

- Vi takker avtroppende kommuneoverlege for en meget godt utført jobb over lang tid i Lyngen, skriver rådmannen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken