Gå til sidens hovedinnhold

Helse Nord behandler ikke PCI-saken før sommeren

Artikkelen er over 4 år gammel

I en pressemelding fra Helse Nord skriver de at PCI-saken ikke vil bli tatt opp som egen sak i det kommende styremøtet, 14. juni.

- Helse Nord har arbeidet for at saken muligens kunne fremmes for styret i Helse Nord RHF 14. juni. Arbeidet blir ikke ferdig til da, og saken vil ikke bli fremmet på denne siden av sommeren, skriver Helse Nord.

Det forklares videre at dette er en utfordrende sak, der flere faguttalelser skal hentes inn før det kan legges fram for styret.

Media har etterspurt status i Helse Nords arbeid med tilbudet om PCI-behandling ved hjerteinfarkt. Helse Nord har arbeidet for at saken muligens kunne fremmes for styret i Helse Nord RHF 14. juni. Arbeidet blir ikke ferdig til da, og saken vil ikke bli fremmet på denne siden av sommeren.

- PCI-tilbudet er en utfordrende sak, hvor det som kjent er svært ulike faglige syn på hva som er det beste tilbudet til pasientene. Arbeidet i Helse Nord omhandler om det er behov for et PCI-tilbud ved Nordlandssykehuset Bodø, i tillegg til PCI-senteret ved Universitetssykehuset Nord-Norge.

Kommentarer til denne saken