Helgens direktesport: Se "Slaget om Nord-Norge" i futsal

NORDNORSK DERBY: Sjarmtrollan fra Tromsø har markert seg som et av Norges desidert beste futsallag de siste årene. Lørdag er det klart for nordnorsk storoppgjør.

NORDNORSK DERBY: Sjarmtrollan fra Tromsø har markert seg som et av Norges desidert beste futsallag de siste årene. Lørdag er det klart for nordnorsk storoppgjør.

I Bodø og Tromsø håper man å feire seriegull og opprykk denne helgen. Men hvem er best i futsal?

DEL

Det svaret får vi som et vorspiel til søndagens kamper for Bodø/Glimt og TIL, hvor eliteseriegull og opprykk til eliteserien står på spill.

For klokken 13 lørdag tar Sjarmtrollan i mot Bodø-laget Hulløy til årets første hjemmekamp i eliteserien i futsal. Den kampen kan du som Nordlys-abonnent se direkte - link i sendeskjemaet i nederst i saken.

På sendeskjemaet står også kamper for Tromsø Storm, som skal på en klassisk bergenshelg og møte Fyllingen og Gimle. Kvinnelaget drar til Oslo og møter Høybråten, mens BK Tromsøs volleyballgutter forflytter seg fra Asker til Trondheim for å spille to eliteseriekamper i volleyball.

Alt dette ser du direkte på Nordlys/Direktesport i helga.

Så håper vi det blir grunn til en aldri så liten ekstrasending søndag kveld, i anledning at TIL kan rykke opp til eliteserien denne helga.

Lørdag:

13.00 Sjarmtrollan-Hulløy Bodø (eliteserien futsal, menn)
16.00 Asker Skiklubb-BK Tromsø (eliteserien, volleyball menn)

17.30 Fyllingen-Tromsø Storm (BLNO, basketball menn)

Søndag:

13.00 NTNUI-BK Tromsø (eliteserien, volleyball menn)
14.30: Høybråten-Tromsø Storm Ungdom (BLNO, basketball kvinner)
15.00 Gimle-Tromsø Storm (BLNO, basketball menn)

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken